ésha igen akkor mivan? összedől a világ? hidd el a nőgyógyász nem kíváncsi a testedre.
amúgy nemkell meztelenre vetkőzni sohasem. csak a bugyit kell levenni, felső maradhat. vegyél fel hosszú felsőt ha ennyire paranoiás vagy
2010. márc. 1. 23:45
2/20 anonim válasza:
Nem. Mert amikor lent vizsgál, akkor szoknya is lehet rajtad, csak felhúzod. Amikor a melleidet nézi meg, akkor meg alul felöltözhetsz már teljesen.
2010. márc. 1. 23:52
3/20 anonim válasza:
Privátdokinál kifoghatod épp, és akkor mi van? Nem randizni akar veled.
2010. márc. 1. 23:54
4/20 anonim válasza:
Nem kell teljesen meztelenre vetkőzni. Ki ijesztgetett ezzel? Talán te sajét magadat?
Hüvelyi vizsgálatnál a felsőruha rajtad marad, csak alul kell levetkőzni. Ha szoknyában mész, azt nem is kell levenni, csak felhúzni. Ha a melledet nézi, akkor meg a nadrág van rajtad, és a felsőt kell levenni.
2010. márc. 2. 00:18
5/20 anonim válasza:
Én mikor 19 éves voltam és először mentem fogamzás gátlót íratni megvizsgált a doki majd mikor leszálltam azt mondta,hogy meg szeretné nézni a mellemet.Nem nyúlt hozzá csak megnézte.Kicsit ciki volt mert akkor még bugyi nélkül voltam és felrántottam a pulcsimat.Tök pucéron álltam előtte.De ez sztk-ban volt.És nővérke is volt mellettünk.Szal ne hinném,hogy perverzitásból kért meg rá.Azóta se kérte egy nőgyógyász sem,hogy mutassam meg a melleimet neki.
2010. márc. 2. 08:38
6/20 anonim válasza:
N E M !!!!!
2010. márc. 2. 08:44
7/20 anonim válasza:
Elvileg mionden vizsgálatba benne van, hogy a melleket is megvizsgálja, szóval nem perverzitásból kérte:) És áltaban nemcsak nézni szokta, hanem kézzel át is tapintja. Sokszor az enyém is elfelejti, de mindig megkérem, mert nálunk sok mellrákos volt a családban és nagyon félek ettől.
2010. márc. 2. 08:48
8/20 anonim válasza:
Dehogy kell. Ha szeretnéd megvizsgáltatni a melledet, akkor megnézi, de alapból nem (pedig a nőgyógy vizsgálathoz hozzátartozik).
2010. márc. 2. 16:25
9/20 anonim válasza:
Nyugi én is nagyon féltem! Iszonyatosan szégyenlős vagyok, de tegnapelőtt életemben először elmentem, levetkőztem és annyira természetesnek éreztem, hogy nem is gondoltam volna....
2010. márc. 4. 11:09
10/20 anonim válasza:
Többnyire nem,sőt van hogy meg sem vizsgál.Egyébként ha meg azt is meg szeretné nézni,nyugodtan monhatod hogy nem akarod megmutatni,akor nem tud mit tenni,de tök meztelenre nem vetközik az ember,max felhúza a poloját,ha meg akarja vizsgálni,vegyél hosszú pulcsit,és ha véletlenül lenn megvizsgál így nem olyan kellemetlen.
Csajok,hagyátok már van aki sokkal gátlásosabb az átlagnál,nem kell ezért bántani,egyébként jogod van nemet mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!