Tampon használata sport közben?
Figyelt kérdés
Nemrégen kezdem el sportolni és már kezdek aggódni hogy mi lesz ha megjön a menzeszem, mert eddig betétet használtam de az most félrecsúszna és amúgy is átütne a nadrágon. Tampont még nem használtam és kicsit félek tőle mert picit ijesztőnek tűnik. Tudnátok adni tanácsokat hogy sport közben jó e a tampon, kényelmes e, a felhelyezésével kapcsolatosan tanácsokat és egyéb véleményeket?:)2015. szept. 12. 21:18
1/4 Clark Kent.. válasza:
Na, ez tipikus nőknek való kérdés. Én csak tippelek.
Szerintem jó. :D
2/4 anonim válasza:
A tampon termeszetesen jo sportolashoz is. Am, ha jol rakod fel nem is erzed. Egyebkent a hasznalataval kapcsolatos infokat eltudod olvasni a papirjarol is, egesz jol van leirva.
3/4 anonim válasza:
Én is tampont használok, mert lovagolok. Amikor mensi alatt gyakorlatilag terpeszben ülve mozgok, esélytelen lenne, hogy ne ázzak át 2 lépés után. A tamponnal olyan, mintha nem is lenne meg, nagyon kényelmes, plusz nem érzed, hogy folyik (én ezt imádom a legjobban, mert majd megőrültem a betét használata során, amikor folyton éreztem, hogy "hopp, most folyik"). Minivel kezdj, és a mutató ujjaddal hátrafelé told úgy, hogy kb az utolsó ujjperced maradjon csak ki (de ha jobban felmegy, told fel teljesen, azt érezni fogod). Én is nagyon paráztam az elején, de sokkal jobb, mint a betét, nagyobb biztonságérzetet ad.
19L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. szept. 14. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!