Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akarom anyának elmondani,...

Nem akarom anyának elmondani, hogy fogamzásgátlót szedek. De most egy évre külföldre megyek tanulni. Hogy írassam fel?

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok és fogamzásgátlót szedek. Magamnak fizetem ki a zsebpénzemböl. De anya nem tudja, mert nem engedné. A tampont sem engedte. De azt is használom néha.

Most viszont a jövö hónaptól egy évre elmegyek a nagynénémékhez (apa növére) Amerikába tanulni. És kellene ugye egy évre való adag. Ennyit felírnak? És hogy fizessem ki egyszerre? Ennyit nem tudok összespórolni. Nagynéném sem tudja. De neki elmondhatom, mert jó fej. Sokkal lazább, mint anya. És ha megkérem, hogy irasson ö fel nekem Amerikában? Viszont a bátyám szerint ott nem lehet, mert sokkal mássabb az orvosi rendszer és a nagynénémnek ezért sokat kellene fizetni.

2015. szept. 11. 00:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk onnan szedtem, hogy nekem így szoktak felirni. Nem írnak egy évre gyógyszert.
2015. szept. 11. 07:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd abba nyugodtan, legalább a szervezeted is pihen egyet, ha pedig hazajössz akkor folytatod majd. Pénzkidobás lenne, ha meg mégis összeakadnál valakivel, ott az óvszer, és tényleg tuti, hogy fertőzést sem kapsz.
2015. szept. 11. 07:15
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Buta lány vagy nagyon. Abba bele sem gondoltál még vajon miért nem akarja anyukád, hogy tampont használj, és hogy gyógyszert szedj?!

Kicsit olvass utána a mellékhatásoknak!

És Te most gondolom büszke vagy, hogy "nagylányosan" egyedül megoldottad a kérdést, hiszen a barátnőid is szedik, használják akkor az csak jó lehet.

A te életed, a te egészséged... csak magadra haragudhatsz, ha lesznek mellékhatások (akár később megjelenő visszafordíthatatlan). Anyukádat sajnálom nagyon, hogy Ő jót akart neked, de Te a tömeges butaság után mentél.

Ja nyugodtan lehet lepontozni, mert az divat, ha nem a tömeges véleményt képviseli az ember! De attól még a tények tények maradnak.

2015. szept. 11. 07:20
 14/21 anonim ***** válasza:
26%
Ja hogy neked így szokták... Hát azt hiszem ezzel az elsöprő érvvel nem tudok vitába szállni.
2015. szept. 11. 07:42
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
én sem értem miért akarsz -üres járatban- fogamzásgátlot szedni...vagy kint is akarsz hancurozni? akkor meg arra ott a gumi.
2015. szept. 11. 07:45
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

16 évesen fogamzásgátlót szedsz. Akkor valószínű van barátod...ő is kimegy veled egy évre? Vagy neked mindegy, csak az a lényeg hogy szexelj valakivel?

16 évesen tényleg ez a legnagyobb problémád?

2015. szept. 11. 07:45
 17/21 Ditta323 ***** válasza:
0%

Unokahúgom 3 dokival iratta fel, mert ő is kiment.

Amúgy voltam én is úgy, hogy nem volt kapcsolatom, de nem hagytam abba...

Nagynénédtől érdeklődj utána a dolgoknak.

2015. szept. 11. 08:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Beszéld meg az orvosoddal, 3 havi adagot irass fel, ha lehet akkor fél évest. Aztán talán nem is annyira drgáa a továbbit feliratja majd a Nagynénéd. A Tampont dolgot nem is értem, sporthoz, úszáshoz mi mást lehetne használni?
2015. szept. 11. 08:13
 19/21 anonim ***** válasza:
6%
Ne legyetek álszentek. Attól, hogy fogamzásgátlót szed nem biztos, hogy most ép van barátja. Ha van is, fiatalok, nyilván nem hozzá fog feleségül menni. És ha kint megismerkedik egy sráccal, akkor ne szexeljen vele? Az óvszer kiluykadhat stb.,( nem egyszer tapasztaltam már) nem olyan biztonságos, bár igaz, hogy az sem árt mellé is mert betegségektől véd. Na annyira nem gyerek már. Persze majd összejön kint valakivel, és fél évig le sem fekszik vele? Ezt senki ne gondoljha már, meg nem is egészséges. Ha nem is egy évig lesz kint?
2015. szept. 11. 08:19
 20/21 anonim ***** válasza:
19-es: Tényleg nagyon borzasztó lenne, ha 16 évesen nem szexelne fél vagy akár egy évig is! Ugye nem gondolod komolyan?
2015. szept. 11. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!