Nem akarom anyának elmondani, hogy fogamzásgátlót szedek. De most egy évre külföldre megyek tanulni. Hogy írassam fel?
Szóval 16 éves vagyok és fogamzásgátlót szedek. Magamnak fizetem ki a zsebpénzemböl. De anya nem tudja, mert nem engedné. A tampont sem engedte. De azt is használom néha.
Most viszont a jövö hónaptól egy évre elmegyek a nagynénémékhez (apa növére) Amerikába tanulni. És kellene ugye egy évre való adag. Ennyit felírnak? És hogy fizessem ki egyszerre? Ennyit nem tudok összespórolni. Nagynéném sem tudja. De neki elmondhatom, mert jó fej. Sokkal lazább, mint anya. És ha megkérem, hogy irasson ö fel nekem Amerikában? Viszont a bátyám szerint ott nem lehet, mert sokkal mássabb az orvosi rendszer és a nagynénémnek ezért sokat kellene fizetni.
Még az sem biztos, hogy beviheted az Államokba, elég szigorú előírások vannak arra vonatkozólag, milyen gyógyszereket vihetsz be, és miket nem. Majd nagynénéd írat ott magának, te meg szeded.
Az meg micsoda, hogy nem engedte a tampont? Megbocsáss, normális anyád?
Minek akarsz vinni?
Van barátod itthon? Meg akarod csalni?
Ha nincs, akkor meg össze-vissza dugsz 16 évesen?
Nem értem a kérdést.
En 23 vagyok,de sosem szedtem fogamzasgatlot,nem akarom magam ilyen szar hormonokkal mergezni...
Kulonben sem ved a fertozesektol.szoval inkabb gumi.
De 16 evesen ne ilyeneken jarjon az eszed.
Szep dolog,hogy elovigyazatos vagy,de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!