Menzesz alatt ezt hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Ma jött meg a menzeszem és holnap lenne tesink. Egy hónapja jött meg legelőször, de akkor még nem volt suli. Tudom, hogy ilyenkor jó a mozgás, de nem is akarok felmentést már az első napon. Az a baj, hogy a tesi nadrágom ilyen testre simulós.... És félek, hogy majd ez olyan fura lesz. Meg átöltözésnél, hogy majd látják... Nem akarok még tampont hordani. Szerintetek nem történne semmi?2015. szept. 1. 17:00
1/13 A kérdező kommentje:
13/l
2015. szept. 1. 17:00
2/13 anonim válasza:
Én is úgy tesizek hogy megvan
Először azt hittem hogy átlátszik a cicanacin de megkérdeztem a bnőimet és azt mondták h nem látszik át
Nyugi :)
Nem lesz gáz
13L
3/13 A kérdező kommentje:
De nem könnyű úgy átázni? És am betétet használok :).
2015. szept. 1. 17:41
4/13 anonim válasza:
Tegyél be egy nagyobb betétet, vagy közben is kikéredzkedhetsz a mosdóba megnézni/cserélni, ha kiengednek.
Amúgy ha jól tartó bugyit viselsz, nem látszik át a betét.
5/13 A kérdező kommentje:
És hogyan cserélek? Tudom, hogy van az hogy viszek egy táskát, csak az nehéz. Lehet, hogy a nadrág zsebbe, de ott necces. Nem tudom mi tévő legyek...
2015. szept. 1. 22:08
6/13 anonim válasza:
ha van kis neszeszered, akko azt tán lerakhatod órán a padra, v egy pénztárca monyuk, amiben csak az van
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudok aludni nagyon, mert félek, hogy mi lesz holnap, mivel elég erős így első nap a vérzésem.
2015. szept. 2. 00:48
8/13 anonim válasza:
Szerintem ne feszengjél azon, hogy mi lesz holnap, ne aggódj, másnak is szokott ilyenje lenni:) Viszont nemtom, h túl erős -e neked v csak túldramatizálod, mert nemtom, hallottam már olyat, h vkinek már túl erős volt, és akkor szedett vasat, de neki elmondása alapján tényleg túúl volt
9/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy annyira nem is. Csak még nem szoktam meg ezt. Szerencsére ennél felkészültem, mert 2 napja barna folyásom volt és így volt betétem. Csak, hogy máris suli első napján jön meg... Csodálkoztam, mert az első aug. 7-11. ig volt. És, akk nem is telt el sok idő. Gondolom cserélni muszály lesz, bár csak 5 óránk van holnap. A tesinél nem fog több jönni?
2015. szept. 2. 01:08
10/13 anonim válasza:
Én asszem, hogy nem, de rég voltam olyanon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!