Hogyan oldjam meg, hogy ne ázzak át a suliban?
Általánosban meg tudtam oldani, de most kicsit neccesebb. Tegnap este jött meg, nem igazán tudom eldönteni, hogy meddig számoljam. 5 napig szokott tartani, akkor most csütörtökig fog tartani?
A gimiben 10 percesek a szünetek, az órák pedig össze-vissza vannak az egész épületben az alagsortól a 2. emeletig. Már azzal elmegy az idő, míg egyik teremből átmegyünk a másikba, főleg, ha még nem is ismerjük eléggé a terepet. Óra közben nyilván nem engednek ki. Hétfőn pedig 8 órám lesz, ami azt jelenti, hogy 15:30 körül érek haza. Köztük tesi is, ami tovább bonyolítja a helyzetet.
Van-e valami módszer, hogy megússzam anélkül, hogy foltot hagynék magam után? A tampont már próbáltam, de az istenért sem sikerült felrakni, de még próbálkozom. Vagy valami, ami gyengítené? Egyéb ötlet?
Előre is köszönöm!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!