Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Hogy oldjam meg, hogy ne legyen ciki? (lent)

Figyelt kérdés
Nyáron megyünk barátokkal egy nyaralóba a Balatonra és akkor épp meg fog jönni a menzeszem. Ideges vagyok attól, hogy hova dobjam, nem ciki a közös kukába, ahova minden szemetet rakunk? Hogy csomagoljam be, hogy véletlenül se ázzon átt a szemetesben?

2013. jún. 21. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne ciki? A menstruáció a világ legtermészetesebb dolga!
2013. jún. 21. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Majd pont azt fogják lesni a szemetesben...
2013. jún. 21. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tekerd vécépapírba és jól gombócold össze, úgy dobd ki. A kukában próbáld kissé oldalra csúsztatni, hogy ne a legtetején virítson, de ennél több elővigyázatosság igazán nem kell.
2013. jún. 21. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az a ciki, hogyha valaki fönnakad ilyenen. Nyugodtan dobd bele a szemetesbe és kész. Úgy, ahogy előttem is írták wc papírba, vagy zsepibe jól becsomagolod, aztán kuka.
2013. jún. 21. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát a betétnél én alapból visszacsomagolom az új betét csomagolásába.

Tamponnál meg beletekerem wcpapírba, aminek mondjuk annyi hátránya van, h gyorsan fogy egy hónapban :)..

A bnőm viszont újságpapírokat vagdos fel csomagolás kedvéért...

Viszont ha nem akarsz a kukában könyékig matatni (hogy elrejtsd) vigyél be magaddal egy üres chipszes zacskót v vmi üres hulladékdobozt, tedd bele, majd dobd ki :)

2013. jún. 21. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként azért érezném cikinek, mert fiúkkal megyek és biztos szórakoznának rajta amilyen barmok :D
2013. jún. 21. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Nagy problémát ne csinálj belőle!

Tekerd bele egy újság lapba és úgy dobd ki!

2013. jún. 22. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazából ha elkezdenének vele szórakozni, fordíts a helyzeten.. Ugye, ez a te véred ;) ergo, vmilyen szinten "természetes"...

Volt osztálytársam aki a véres tamponnal rohangált erdeisuliban, és tök büszke volt magára, h meg merte szagolni.. én meg csak néztem egy "Okosvagyfiam" tekintettel...

Szal ha elkezdenék a hülyeséget, kezd el őket cukkolni, h úgysem merik ezt meg azt meg amazt... neked egyáltalán nem ciki, nekik annál inkább :D

2013. jún. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!