Létezik hogy 15évesen alakulna ki már nálam a viszér?
Nem feltétlenül fáj. Sőt, Anyumnak elég sok van, de nem fáj, semmi panaszt nem okoz neki, csak esztétikai probléma.
Nyáron, melegben, főleg gyaloglás után pedig mindenkinek jobban látszik a lábfején.
Ezzel senkit nem műtenek, majd ha a lábszáradon és combodon dagadozik.
A műtét elve nem fájdalmas, mert alszol közben :)
Szóval nyugi. Nem vagy visszeres, 20-30 év és pár terhesség után térj vissza a témára.
Igazából eddig nem aggódtam,amíg a nővérem nem említette!
Köszönöm a választ!:)
#3:Nagyon köszönöm,nem tudtam hogy egy helyesírási szótár is van köztünk
Értem és köszönöm a segítséget
Lehet pedig jobb lenne hamarabb elmenni, mivel nem feltétlen kell műteni. Állítólag több módja van az eltüntetésnek/halványításnak, vagy "megelőzésnek". Injekciós megoldásról is hallottam már
Egyébként nem feltétlen az. Természetes, ha jobban kidudorodik, hisz valahogy mennie kell a vérnek :D Lábfejnél is elnyomódhat és stb. Meleg is van.
(pl. szorítsd el a csuklód az egyik kezeddel és mozgasd a kézfejed, ujjaid, meglepődsz mennyire kidudorodik a kézfejeden lévő összes ér xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!