Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik hogy 15évesen alakulna...

Létezik hogy 15évesen alakulna ki már nálam a viszér?

Figyelt kérdés
Nagyon megilyesztett a nővérem,mert megátta hogy a lábfejemen jobban kidudorodnak az erek mint neki és mondta hogy lehet hogy viszér,én mondtam neki hogy úgy tudom,hogy a viszér fáj is,de nekem abszolút nem fáj!Orvoshoz nem merek elmenni,mert félek hogy aztmondja hogy tényleg viszér és meg kell műteni,ami úgy tudom hogy borzasztó fájdalmas,de én nagyon nem bírom a fájdalmat,mit tegyek?

2015. aug. 30. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül fáj. Sőt, Anyumnak elég sok van, de nem fáj, semmi panaszt nem okoz neki, csak esztétikai probléma.

Nyáron, melegben, főleg gyaloglás után pedig mindenkinek jobban látszik a lábfején.

Ezzel senkit nem műtenek, majd ha a lábszáradon és combodon dagadozik.

A műtét elve nem fájdalmas, mert alszol közben :)

Szóval nyugi. Nem vagy visszeres, 20-30 év és pár terhesség után térj vissza a témára.

2015. aug. 30. 23:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazából eddig nem aggódtam,amíg a nővérem nem említette!

Köszönöm a választ!:)

2015. aug. 30. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

* visszér

* megijesztett

2015. aug. 31. 02:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért a kidudorodó ér jelezhet visszerességre való hajlamot már egész fiatal korban is. Nem árt rendszeresen valami olyan sportot végezned, ami dolgoztatja a lábat (futás, bringa stb.), hogy a lehető legjobb legyen a lábadban a vérkeringés.
2015. aug. 31. 03:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egyetlen lathato visszerem ott van a labszaramon mar ~10 eves korom ota.
2015. aug. 31. 06:59
 6/7 A kérdező kommentje:

#3:Nagyon köszönöm,nem tudtam hogy egy helyesírási szótár is van köztünk

Értem és köszönöm a segítséget

2015. aug. 31. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet pedig jobb lenne hamarabb elmenni, mivel nem feltétlen kell műteni. Állítólag több módja van az eltüntetésnek/halványításnak, vagy "megelőzésnek". Injekciós megoldásról is hallottam már

Egyébként nem feltétlen az. Természetes, ha jobban kidudorodik, hisz valahogy mennie kell a vérnek :D Lábfejnél is elnyomódhat és stb. Meleg is van.

(pl. szorítsd el a csuklód az egyik kezeddel és mozgasd a kézfejed, ujjaid, meglepődsz mennyire kidudorodik a kézfejeden lévő összes ér xD)

2015. aug. 31. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!