Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15évesen szülő nélkül is el...

15évesen szülő nélkül is el lehet menni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. máj. 26. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Biztos lesz majd olyan válaszoló, aki mindenáron női nőgyógyászt akar Rád tukmálni, de én azt mondom, inkább az alapján válogass, ki milyen ember nemtől függetlenül!
2012. máj. 26. 14:21
 3/9 barbuska válasza:
Én is 15 éves vagyok és szerintem a kérd meg a barátnődet hogy menjen el veled:) én még nem voltam, de a helyedben én így tennék.
2012. máj. 26. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
14 felett nyugodtan mehetsz egyedül.
2012. máj. 28. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Azért nagyon jó lenne ha elkísérne egy idősebb rokon, vagy barátnő.

Mindenképpen női dokit próbálj meg keresni elsőre, mert gondolj bele, hogy azért csak könnyebb vetkőzni és terpeszteni egy női doki elött, mint egy idegen férfi elött!

2012. máj. 29. 08:13
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Anélkül hogy "rád akarnék tukmálni" bármit is, ahogy itt egy nagyokos mondta, mindenképpen ajánlanám neked a női nőgyógyászt, mert - gondolj csak bele - , ő nem csak orvos, hanem nő is, aki nem csak könyvből tanulta azokat a problémákat amivel hozzá fordulsz, mint férfi kollegája, hanem át is érezte azokat. Azonkívül, nyilván empatikusabb is, hiszen a szégyenlősséget ugynúgy érezte ő is amikor nőgyógyászhoz ment, ezt bizony egy férfi soha nem érezte és nem tudja igazán érezni.

Szóval a női dokinak hátránya semmi sincs a férfival szemben, csak előnye lehet.

2012. máj. 29. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nőgyógyászt, hanem az alapján, hogy a személyes ismerősei kit ajánlanak. Egy kislánynak jobb ha a saját anyukája nőgyógyászához megy, akármilyen nemű is. Ha az anyukájának jó, akkor rossz orvos nem lehet!
2012. máj. 29. 08:29
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Akkor te csináld úgy kedves előző, nem számít mit gondol a lányod majd, mert te úgyis jobban tudod!
2012. máj. 29. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Akinek az egészsége fontos, az elmegy orvoshoz, amikor szükséges.

Micsoda hülyeség az hogy: "Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nőgyógyászt."

Hol zárja ki a kettő egymást??

Na a lényeg az, hogy ebben a korban a gyerek-, vagy tini nőgyógyászatra kellene menned, mert ott azért jóval "kíméletesebben" bánnak veled és igaza van annak aki azt írta, hogy keress női dokit, mert bizony nem mindegy hogy ki elött kell terpesztgetned. Feltehetőleg a gyerek/tini nőgyógyászaton úgyis nő lesz az orvos.

2012. máj. 29. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!