Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha egy nőnek nagy, és...

Baj, ha egy nőnek nagy, és puha melle van?

Figyelt kérdés
Mindenhol írják, hogy legyen kemény, meg feszes, meg kicsi, de az enyém nem csak nagy, hanem puha... De nem lóg egyáltalán!

2015. aug. 28. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

"De nem lóg egyáltalán!"

Majd fog.

2015. aug. 28. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha nagyon zavar, lehet kapni mellfeszesítő krémeket. De szerintem nem baj. Mindig is utáltam, hogy a férfiak eldöntik, melyik mell a szép és elvárják, hogy mindenkinek olyan mellei legyenek...
2015. aug. 28. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem baj!

Örülj a nagy melleidnek! Néha sportolhatsz egy kicsit (az nem ártana), de ne fogyózz, mert azonnal megereszkedik - visszavonhatatlanul!

2015. aug. 28. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Tökéletes. :)
2015. aug. 28. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Minden mell puha. Ez alatt a nagyon plöttyett mellekre szokás gondolni, amiknél a bőr van megnyúlva és nem tölti ki rendesen a mell. És egyáltalán nem a kis melleket szeretjük mindannyian, pont hogy a legtöbb férfi velem együtt a nagy mellekért rajong! Légy rájuk büszke, gyönyörűek lehetnek!
2015. aug. 28. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

#2 "Mindig is utáltam, hogy a férfiak eldöntik, melyik mell a szép és elvárják, hogy mindenkinek olyan mellei legyenek..."

Én meg mindig is utáltam, hogy a nők eldöntik, hogy melyik férfi férfias és melyik nem, melyik elég magas és melyik nem. Hát viseld te is emelt fővel, hogy a másik nemnek is vannak elvárásai és véleménye, mert ti se vagytok különbek. Igazából pont, hogy sokkal rosszabbak vagytok ilyen téren!

2015. aug. 29. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Látjátok, hogy szinte minden itt válaszolgató nyálcsorgató beteges kamasz, vagy ami még rosszabb egy perverz férfi.

Na szóval így fogadjátok a tanácsokat a többi "nőtől" is!

2015. aug. 29. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi probléma ha a nagy a melled! Viseld őket büszkén! Vannak férfiak akik a kis melleket szeretik, de vannak akik a nagyot! :) Valaki meg mindegyiket! :D Szóval ne izgulj jó az ha egy lánynak nagy a melle és a "keménység" meg relatív! Vannak puha kis mellek és kemény nagy mellek is! Szerintem az arany közép út a legjobb! Nem jó az szerintem ha betonkemény!
2015. aug. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!