Ha nagyon zavar, lehet kapni mellfeszesítő krémeket. De szerintem nem baj. Mindig is utáltam, hogy a férfiak eldöntik, melyik mell a szép és elvárják, hogy mindenkinek olyan mellei legyenek...
2015. aug. 28. 11:46
3/8 anonim válasza:
Nem baj!
Örülj a nagy melleidnek! Néha sportolhatsz egy kicsit (az nem ártana), de ne fogyózz, mert azonnal megereszkedik - visszavonhatatlanul!
2015. aug. 28. 12:01
4/8 anonim válasza:
Tökéletes. :)
2015. aug. 28. 12:28
5/8 anonim válasza:
Minden mell puha. Ez alatt a nagyon plöttyett mellekre szokás gondolni, amiknél a bőr van megnyúlva és nem tölti ki rendesen a mell. És egyáltalán nem a kis melleket szeretjük mindannyian, pont hogy a legtöbb férfi velem együtt a nagy mellekért rajong! Légy rájuk büszke, gyönyörűek lehetnek!
2015. aug. 28. 12:46
6/8 anonim válasza:
#2 "Mindig is utáltam, hogy a férfiak eldöntik, melyik mell a szép és elvárják, hogy mindenkinek olyan mellei legyenek..."
Én meg mindig is utáltam, hogy a nők eldöntik, hogy melyik férfi férfias és melyik nem, melyik elég magas és melyik nem. Hát viseld te is emelt fővel, hogy a másik nemnek is vannak elvárásai és véleménye, mert ti se vagytok különbek. Igazából pont, hogy sokkal rosszabbak vagytok ilyen téren!
2015. aug. 29. 13:13
7/8 anonim válasza:
Látjátok, hogy szinte minden itt válaszolgató nyálcsorgató beteges kamasz, vagy ami még rosszabb egy perverz férfi.
Na szóval így fogadjátok a tanácsokat a többi "nőtől" is!
2015. aug. 29. 18:38
8/8 anonim válasza:
Semmi probléma ha a nagy a melled! Viseld őket büszkén! Vannak férfiak akik a kis melleket szeretik, de vannak akik a nagyot! :) Valaki meg mindegyiket! :D Szóval ne izgulj jó az ha egy lánynak nagy a melle és a "keménység" meg relatív! Vannak puha kis mellek és kemény nagy mellek is! Szerintem az arany közép út a legjobb! Nem jó az szerintem ha betonkemény!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!