Ti hogy mondtátok el anyukátoknak, hogy megjött?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 12:56
11/19 anonim válasza:
13 körül lehettem, amikor megjött egyik éjjel. Nagyszülőknél voltam, mamám tudta meg először, mivel csupa vér lett minden. Anyukám épp elutazott, úgyhogy amikor aznap telefonon beszéltünk, közöltem vele, hogy "Anyu, megjött." Erre Ő nem is kapcsolt, megkérdezte, hogy "Ki?" :D Majd krákogtam egyet, hogy vajon hogyan érthettem ezt, aztán rögtön elkezdte, hogy jaj, és ő pont most nincs itthon. Aztán utólag tudtam meg, hogy miután leraktuk a telefont, ő sírva fakadt, hogy a pici lány "nagylány" lett. :P Nagyjából ez a sztori.
13/19 anonim válasza:
-Én.:Anya !A bugyi tud vérezni?
-anya.:*hangosan röhög*
10 éves voltam
12/L
14/19 anonim válasza:
Nem kellett túlmisztifikálni, reggel hamar kiderült, lehet előbb észrevette. :)
15/19 anonim válasza:
Sehogy, anya akkor már nem élt.
Apának mondtam, ő megmutatta, hol vannak a betétek, és ennyi volt. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még jöhetnek. Én még sehogy se mondtam el. De következőnél elmondom neki. És kedves utolsó részvétem anyukád miatt.
2015. aug. 28. 21:35
17/19 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod neki bármikor, nem kell azért megvárni a kövi alkalmat.
18/19 anonim válasza:
Én egy vasárnap reggelen voltam, amint felébredtem mentem wc-re. Észrevettem ,hogy ott egy kis vérfolt, komolyan mondom lesokkolódtam. nem mertem elmondan, persze Másnap volt úszásórám ezért kitaláltam, hogy rosszul vagyok szóltam a tanárnak és elmentem a suliból. Amúgy is véres lett néhány bugyim, anya egyik este odahívott és mondott mindent. Egyébként vele nem beszéltem erről, csak annyit említettem egyszer neki, hogy a védőnő tartott kiselőadást erről meg kaptunk csomagot.
19/19 anonim válasza:
15 voltam, szóval már tudtam, hogy mit hogy kell használni.Épp nyaraláson voltunk, mikor megjött, emlékszem hogy egész nap sírhatnékom volt egyrészt azért, mert végre megjött(én voltam már az utolsó az osztályban, féltem hogy baj van velem), másrészt meg szomorú voltam hogy annyi a nyaralásnak és hogy most már ezzel is bajlódnom kell.Anya vigasztalt meg este, és emlékszem hogy arra keltem másnap reggel, hogy ő meg apa elmentek a legközelebbi városba betétet venni><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!