Spiráltól lehetek pattanásos?
Januárban volt egy loop konizáció műtétem eü kaparással együtt. Ez a kaparás valószínűleg "elmulasztotta" a meddőségemet (orvosilag alátámasztott tény volt a meddőségem), mert kb. a műtét utáni első szexnél teherbe is estem. Emiatt márciusban volt egy abortuszom. Abortusz után az első vérzésnél pedig felrakott egy spirált a dokim (gold lilly). Mióta fent van a spirál, kipattogzott az arcom: folyamatosan tele vagyok mitteszerekkel, zsírgumókkal... Sosem voltam pattanásos, még tiniként sem, így ez most kicsit kellemetlen számomra. Idővel vajon elmúlnak a pattanások? Normális egyáltalán, hogy egy hormonmentes spiráltól pattanásos leszek?
29N
Köszi!
Azért gondoltam, hogy attól van, mert felrakta a doki, és kb. 1-2 hétre rá kipattogtam:(
Lehet, hogy az eü kaparás rántotta helyre a hormonháztartásomat?
Tudom, tudom, menjek dokihoz, de egyelőre nem akarok ilyen piszlicsáré dolog miatt megint elmenni, decembertől májusig szinten mentem. Vagy kontroll, vagy vmi problémám volt... Nincs kedvem megint dokihoz menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!