Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tovább? Örökre pattanás...

Hogyan tovább? Örökre pattanásos leszek?

Figyelt kérdés
Tele vagyok pattanásokkal, de nem aprókkal, hanem bazi nagyokkal. Maszek bőrgyógyászhoz járok évek óta, mindent kipróbáltunk, semmi nem használ az antibiotikumon kívül, de amit abbahagyom visszajönnek 2 nap alatt a pattanások, meg nem szedhetem életem végéig, így is rengeteg ideig szedtem. Voltam nőgyógyásznál, minden rendben volt, endokrinológusnál is jártam, szintén minden eredmény tökéletes. Nagyon el vagyok keseredve. Örökre tele leszek XXL-es pattanásokkal?

2015. márc. 28. 13:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy több fajta fogamzásgátlót is szedtem, egyik sem segített semmit.
2015. márc. 28. 13:29
 2/9 anonim válasza:

Hosszabb távú méregtelenítéssel próbálkoztál? Nekem sem sikerül évek óta megszabadulni a pattanásoktól, csak javulni javult már, de én is sok mindent kipróbáltam.

Szerintem méregtelenítés + rendszeres kozmetikushoz járás.

2015. márc. 28. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Küldesz képet róla hogy milyenek a pattanásaid,és az elhelyezkedésük kedves kérdező?
2015. márc. 28. 14:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Képet nem küldök, az arcom minden részén vannak, mostanában a nyakamon is és a hátamon is tele van, és rohadt nagyok.
2015. márc. 28. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:
*hátam is
2015. márc. 28. 14:30
 6/9 anonim válasza:

Akkor folytatni az antibiotikum kúrát, mert belsőleges lehet a probléma elsősorban szerintem. És akkor azzal párhuzamosan (ha lehet) méregtelenítés és kozmetikus.

Első voltam.

2015. márc. 28. 15:53
 7/9 A kérdező kommentje:
De majdnem 2 évig szedtem 2-3 hónapos szünetekkel. :S
2015. márc. 28. 15:55
 8/9 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg másik bőrgyógyászt, de ha ír fel gyógyszert, más fajtát, mindenképp kombináld kozmetikai kezeléssel is, meg sztem az antibiotikum után méregtelenítéssel. Az kitisztít belülről, lehet hogy az az oka, hogy nem múlnak.
2015. márc. 30. 18:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem értelmetlen tovább szednem az antibiotikumot, addig gyönyörű a bőröm amíg szedem, de nem szedhetem örökre.
2015. márc. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!