Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez betegség? Félek h valami...

Ez betegség? Félek h valami baja van a nonek, tobbi lennt.

Figyelt kérdés
szoval a csajnak folmyultam es a lucska feher volt, eleg sűrű, és nyúlós, viszont semmi budos nem volt benne, sima lucsok illata volt! lefekudhetek vele gumi nelkul vagy fertozes ez

2015. aug. 24. 10:20
 1/4 anonim válasza:
xDdd
2015. aug. 24. 10:33
 2/4 anonim válasza:

Egyáltalán nem betegség, ez egy természetes váladék. Izgultságkor még intenzívebb. Nőknél más-más állagban lehet jelen. Nekem is ilyen fehér folyásom van, van akinek nem sűrű, átlátszó, kevesebb vagy több van.

Ha nagyon kellemetlen szagú, akkor nézesse meg magát.

2015. aug. 24. 10:36
 3/4 anonim válasza:

A fehérfolyás gyakori, de nem egészséges.

Legtöbb esetben nem árt, de jelez valamit, érdemes megnézetni, valószínű kap 3db kúpot és pár nap alatt el is múlik.

2015. aug. 24. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
szuz csajnak is lattam mar ilyet csajomnak is ilyen volt, de ez a csaj sok palival volt, megdughatom nyugodtan gumi nelkul??! :)
2015. aug. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!