Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belepisiltem a barátnőm hüvelyébe. Lehet valami baj? Tapasztalat?
Ne menjünk bele, így alakult, belepisiltem a barátnőm hüvelyébe, azóta kimosta 2szer zuhany alatt.
Én sok vizet ittam előtte (1 L)
Olvastam, hogy volt már akik próbálták, hogy lett e baj belőle?
Nem hiszem, mert én már olyat éltem át, hogy orgazmus közben neki jött meg a pisilés, és be is pisilt.
szóval ha az én farkincámnak ettől nem lett baja, akkor ez fordítva sem okozhat gondot. Bár átmeneti problémák lehetnek, viszketés, maró érzés stb.
De mondjuk hosszútávú pisilés már árt.
#4 a farkad vizelésre való, ellentétben a női méhhel (hányadikos biológia is ez?)
Elég sok dologtól állhat fenn a fertőzésveszély, pláne ilyen érzékeny területen.
Ha lehet, legközelebb ne pisilj bele a barátnődbe.
A hüvely nyálkahártyájának "élővilága" még normál esetben is igen sérülékeny egyensúlyban van. Ezt az egyensúlyi állapotot nem nehéz felborítani, főleg ha egy végképp "testidegen" anyaggal kerül kölcsönhatásba. Tehát jelen esetben egy olyan cselekménnyel, aminek még ráadásul az "élvezeti értéke" is vitatható, csak a fertőzés bekövetkezésének veszélyét növeltétek.
Ha már annyira a pisiszex hívei vagytok, akkor legközelebb "csak" a külső nemi szerveket vizeld le, de kerüld a hüvelyt. Ez a rész utána könnyen lemosható és kevésbé "sérülékeny"!
Ugyszintén a pénisz sem túl érzékeny, tehát ha akarod a barátnőd is lepisilheti a tiedét!
Ez mégis hogy történt? Nekem teljesen álló f.rokkal szinte lehetetlen vizelnem, véletlenül meg biztos nem megy...
Egyet értek az előttem szólókkal, ne ismételjétek meg, a női hüvely amúgy is elég érzékeny a fertőzésekre, főleg, ha szex közben még hámsérülések is keletkeznek rajta, ami alapból nem gond, de nem oda illő anyag már gondot okozhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!