Engem nem igazán érdekel, hogy nő vagy férfi, a lényeg az, hogy normálisan vizsgáljon meg. Nálunk pl. egy darab női nődoki sincs, egyedül a kórházban, az osztályon. Én nem félek, csak ideges vagyok mindig előtte. Persze, kellemetlen, alig várom, hogy felöltözhessek utána.
2015. aug. 26. 08:08
22/30 anonim válasza:
Tilos is a beleegyezésed nélkül orvostanoncokat behívni a vizsgálatra!!!
2015. aug. 26. 12:31
23/30 anonim válasza:
A magánnal kapcsolatban... Gimiben az egyik fiú osztálytársa apja nőgyógyász volt, és a srác "jegyeket" osztott a haveroknak a rendelésre, ahol a szomszéd szobából kukkoltak! Azt hiszem, hogy fényképezni nem volt szabad. Szóval ott sem vagy ám biztonságban.
2015. aug. 26. 12:36
24/30 anonim válasza:
Az én dokimnál minden ablak el van függönyözve, sehonnan senki nem tudna leskelődni. És egyébként is ő egy normális családapa kisgyerekekkel. Én Nála biztonságban vagyok és a többiek is.
2015. aug. 26. 13:24
25/30 anonim válasza:
Utólag már azt tartom furcsának, hogy valaha nőhöz jártam.
2015. aug. 26. 13:30
26/30 anonim válasza:
Nyilván neveltetés kérdése is ez!
2015. aug. 26. 18:57
27/30 anonim válasza:
19-es!
Én is furának tartom ezt. Nekem szerencsém volt eddig. 3x volt bent orvostanhallgató életemben. 1x amikor a szájsebészeten egy bennragadt foggyökeret távolítottak el, egyszer a laborban gyakorlatos nővérkék (ők ugyan nem orvosok, de rajtam is gyakorlatoztak!) és 1x nőgyógyásznál, amikor gyógyszert akartam felíratni, és bejött egy orvostanhallgató (az orvosom a konzulense volt!) hogy még 1 vizsgálat megtekintése kéne a nemtommijéhez. Az orvosom segélykérően nézett rám, én meg azt mondtam, hogy ha csak itt fog állni a doktorúr, és nem ő fog megvizsgálni, akkor legyen. Elvégre megtekintés, és nem kivitelezés kellett neki. Így a kis orvostanhallgató végignézte, ahogy az orvosom végigcsinál rajtam egy citológiás nőgyógyászati vizsgálatot. Kellemetlen érzés volt, hogy nem vagyunk kettesben, de ezt elnyomta, hogy segítettem az orvosomnak. Szóval nekem 3 volt, mind a 3x a beleegyezésemet kérték.
2015. aug. 26. 19:27
28/30 anonim válasza:
Pedig van ilyen,mert sok sztk-s kórház nem tudom pontosan hogy mondják gyakorló kórház is,tehát ápoló,orvos tanoncok itt előfordulhatnak és van ismerősöm,ahova kérdezés nélkül csak úgy bevonultak.
Nekem ez elfogadhatatlan.
2015. aug. 26. 19:46
29/30 mobidick válasza:
Nem félek "csak utálom", hogy ott kutakodik, ahol senkinek nem engedném meg (a férjemen kívül). Más kérdés, hogy a fogorvostól félek is, nemcsak rühellem. Főleg; egy arcüreg gyulladás/műtét miatt három őrlőmet húztak ki, amelyek teljesen egészségesek voltak. Így ha meglátok egy fogorvosi széket, máris elönt a verejték. Ugyanez van a nőgyogyóval is!
2015. aug. 27. 12:30
30/30 anonim válasza:
Hàt nem is emlèkszem körülöttem legutóbb mennyi nyakornok volt, olyan sokan voltak. Mondjuk engedèlyt kèrtek, de engem egyàltalàn nem izgat. Nem vagyok szegyenlős. Mikor szültem ügyeletes orvoskènt besètàlt a szomszèdunk a harmadikról. Nem is tudtam, hogy nőgyógyàsz. Hàt èrdekes volt. Meglepődtünk mindketten. De ez a munkàjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!