Lányok nagyon féltek a nőgyógyásztól?
Szerintem nem normális, ha valaki fél a saját orvosától. Te választod meg, kihez mész, így lehet nőt is, nekem az első nő volt, de borzalmas volt. Azóta magán dokim van, férfi, bízom benne, nagyon kedves és mindent elmagyaráz, így egyáltalán nincs bennem félelem. Évente egyszer rákszűrésre és általános vizsgálatra szoktam menni, illetve ha egyéb gondom van esetleg.
Az orvosát mindenki maga választja meg és mindenkinek saját érdeke, hogy eljárjon rendszeresen ellenőrzésre, nem értem, miért kell félni egy orvostól.
24N
Semmi normáltalan nincs ha félsz az orvostól.A legtöbb ember ha nem is a" FÉL" szó a legjobb,de nem szívesen megy orvoshoz,kellemtelen érzés nekik és ez a szó sok nőnek enyhe kifejezés.
Sok nőnek egy általános orvosi vizsgálat,tehát a felső test szabaddá tétele is kellemetlen,elbeszélget vizsgálat alatt az orvossal,de mégis alíg várja vége legyen..Én akiket ismerek és mêg ha nem is szêgyenlős típusba tartoznak,akkor is alíg várják hogy a melltartót visszavehessék,felöltözhessenek vizsgálat után.Aki érti miről beszélek az érti,aki nem az nem.Az szeret meztelenkedni vagy folyton orvoshoz kell sajnos járnia és neki már rutin.
Na most gondoljunk bele a többség alíg várja általános vizsgálatnál hogy felül felöltözhessenek akkor milyen kellemetlen érzés amikor más fajta vizsgálatra kell menniük.
És bizony minden orvost nem választhatjuk meg,pl körzetit,üzembe kirendelt orvost pl.,és olyan is van aki 10-12000 ft.-ot nem tud fizetni ezt is tudom.
És semmi természeteset nem látok abban hogy egy másik ember előtt le kell vetkőzni,ágyra fel,lábakat szét és a legintimebb részed vizsgálgatja manuálisan majd eszköz segítségêvel belül.
Nekem a természetes szó mást takar a napi rutin.☺
És sajnos valakinek nem az a kellemetlen csak hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül vizsgálatkor,hanem van akinek kellemetlen érzés a vizsgálat maga is.Barátnőmre igaz ez,és mielőtt megmagyaráznátok hogy nem szabadna annak lennie,biztos gyulkadása van.Nem,teljesen egészséges.
Nem a fél szó a legjobb,de szerintem a legtöbb nő kicsit fusztrálva,izgulva megy be a nőgyógyászhoz,alíg várja hogy túl legyen rajta.
Nem, én egyáltalán nem félek. Nekem volt férfi orvosom is, most nő van. Férfi orvosom aranyos volt, de a legnehezebb pillanatban (spontán vetélés) amikor felhívtam nem vette fel, majd amikor a kórházból behívták hozzám, beüzent, hogy nyaralni megy, és ő ugyan be nem jön. (A magán betege voltam!) Aztán az akkori ügyeletes állt helyt, aki azóta is az orvosom. Nem általánosítok, mert ismerek nagyon rendes férfi nőgyógyászt, és nagyon pokróc nőt is. Csak nekem a férfivel nem volt szerencsém, a jelenlegi nőneművel annál inkább.
Első alkalommal inkább nőhöz érdemes menni. Nem a szakértelem, inkább az "Ő is nő, neki is olyan van!" miatt talán könnyebb. Utána ez már mind1.
Kellet egy zöldet nyomnom 50%-os,bár én már voltam jó párszor szűrésen és nekem mêg most sem mindegy milyen nemű orvos előtt kell levetkőzni és ki is az orvos.
Tehát nem csak azt nêzem meg nő legyen a doki,hanem az orvosnak is utána nêzek,ajánják e,mit mondanak róla.
Nekem sose lesz mindegy az orvos neme,tapintatossága stb
Megint más az amikor nem váladzthatsz orvost mert műtêtre vársz vagy műtét után lábadozol és megint más ha szűrésre mész el.
Én ha tehetem orvost női választok,nem is szeretnékmolyan helyzetbe kerülni hogy ne választhassak.
De azon szoktam kiakadni hogy én megértem a kezdő orvosnak is tanulniankell,gyakorolni,megfigyelni,de szerintem az sertő ha elmész egy nőgyógyászati szűrésre és úgy gondolja az orvos hogy csak úgy a megkérdezésed nêlkül bevonulhat jó pár orvostanhallgató hogy vêgig nêzzêk!Na ezt semmilyen körülmrények között nem engedném,csak ha a beteg hozzájárul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!