Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nagyon féltek a nőgyógy...

Lányok nagyon féltek a nőgyógyásztól?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 14:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem félek a nőgyógyászomtól. Az már más kérdés,hogy nem is szeretem,de félelem az nincs bennem. Maximum tartok attól,hogy rossz hírt közöl.
2015. aug. 21. 14:51
 2/30 anonim válasza:
Multkor konyekig felnyult nekem. Nagyon rossz volt. :(
2015. aug. 21. 14:52
 3/30 anonim válasza:
Nem félek tőle, inkább csak kellemetlen érzéssel tölt el a vizsgálat. De évente egyszer kibírom. 23/L
2015. aug. 21. 14:54
 4/30 anonim válasza:
En meg soha nem voltam, de el kell mennem es igen en felek :/
2015. aug. 21. 14:54
 5/30 anonim ***** válasza:
56%
A fogorvostól jobban.
2015. aug. 21. 15:03
 6/30 anonim ***** válasza:
20%

nem a nőgyőgyásztól kell félni hanem a szerszámaitól :D

Tudjátok mi a hasonló egy újszülött tacskó és egy öreg nőgyogyász között?

Mindkettőnek nedves az orra :D

2015. aug. 21. 15:08
 7/30 anonim ***** válasza:
Szoktam egy kicsit félni, de csak azért, mert kellemetlen a vizsgálat, de ahogy előttem is írták, egy évben egyszer ki lehet bírni.
2015. aug. 21. 16:49
 8/30 anonim ***** válasza:
41%
Már gondoltam rá, hogy időnként félnem kellene önmagamtól.
2015. aug. 21. 17:04
 9/30 anonim ***** válasza:

Nem. Évente egyszer elmegyek ellenőrző vizsgálatra, illetve rákszűrésre, sosem féltem tőle. Mikor először voltam, furcsa volt, de már semmi félelem nincsen bennem, pedig férfi az orvosom.

23N

2015. aug. 21. 17:35
 10/30 anonim ***** válasza:
30%

Igen,én szégyenlős vagyok,házi orvos előtt se szeretek félmeztelen lenni,nem hogy a legintimebb részem megmutatni valakinek aki fel is nyúl.

Férfi előtt nem vetkőznék le,csak ha nincs választásom,így alaposan utána jártam mert találtam női orvost többet is kit ajánlanak a leginkább.Így magán orvoshoz megyek,ahol mêg asszisztens sincs,így hál istennek más nem lát vizsgálat alatt.

Ezerszer inkább fogorvos,ahol vetkőzni nem kell,legrosszabb esetben is csak fogat töm,mint nőgyógyasz aki felnyúlkál és ahol teljesen kiszolgáltatott vagy!

2015. aug. 21. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!