Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha épp megvan a 'menstruációm'...

Ha épp megvan a 'menstruációm' akkor elmehetek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Pár nappal hamarabb megjön, minden előjel nélkül. (szokott fájni előtte a mellem, illetve görcsöl a hasam első nap) Elmaradtak a tünetek..

Nagyon kevés is volt, és inkább alvadt vér, gondoltam a mennyisége miatt ilyen (barna).. viszont ez már a 11. nap és még mindig jön, de egynap csak egyszer. Nem értem mi ez, nem tapasztaltam még hasonlót.

Nem voltam még nőgyógyásznál, nem tudom, hogy működik ez.

2015. aug. 20. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, ha valami problémád van, nyugodtan lehet menni nőgyógyászhoz, akkor is ha éppen meg van.

Én már úgy is voltam, hogy ömlött belőlem a vér.

Az orvost nem zavarja.

2015. aug. 20. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Előbb csinálj egy terhességi tesztet. Az én lányom így "kezdődött".

De hogy válaszoljak is:elmehetsz, sőt menjbis el!

2015. aug. 20. 11:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát nagyon remélem, hogy nem estem teherbe... szoktunk védekezni. Sőt, nem is "friss" terhesség lenne, 1 hónapos biztos, mert azóta nem igen voltunk együtt. Nem lenne előjele, semmit nem vettem észre!

Tesztelek is..

És ilyenkor hova kell mennem először? Nincs saját orvosom

2015. aug. 20. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit, hogy ajánljon egy normális orvost. Anyukád, barátnők. Oda kérsz időpontot és mehetsz. Nem kötelező ahhoz menni, ahova körzetileg tartozol.
2015. aug. 20. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem rég költöztünk, senkit nem ismerünk még itt.

Ha ügyeletre mennék, akkor nem küldenének el valakihez?!

2015. aug. 20. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem. Mivel nem olyan sürgős eset, az ügyeleten kikérdeznek és azt mondják, hogy menj majd el nőgyógyászhoz.

Én volt, hogy úgy mentem ügyeletre, hogy annyira fájt a hasam, hogy nem bírtam menni, állni. Nem csináltak velem semmit. Hétvége volt, nem tudtam máshova menni. Aztán következő héten elmentem a dokimhoz, kiderült, hogy cisztám van és műteni kell.

Nézd meg a neten, hogy ahol laktok milyen rendelőintézet van. Mi a telefonszámuk. És hétfőn kérjél időpontot nőgyógyászatra.

2015. aug. 20. 12:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Ez elég borzalmas, még ha az enyém nem is súlyos, de egy hasfájás.

Rendben, köszönöm.

Igazából nincs panaszom ezen kívül, nem érzek semmit, de most bogarat ültettek a fülembe, hogy lehet terhes vagyok és elkezdtem stresszelni.

2015. aug. 20. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Tesztet tudsz venni holnap is, nyitva lesznek az üzletek.
2015. aug. 20. 12:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Ma is tudnék venni gyógyszertárban.

Vajon kimutatná így, nem lenne fals információ, illetve napközben nem lenne kisebb esélye?

Így még nem használtam tesztet, csak reggel.

2015. aug. 20. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan rég voltatok együtt, nappal is tesztelhetsz. Pontos eredményt kapsz.
2015. aug. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!