Ha épp megvan a 'menstruációm' akkor elmehetek orvoshoz?
Pár nappal hamarabb megjön, minden előjel nélkül. (szokott fájni előtte a mellem, illetve görcsöl a hasam első nap) Elmaradtak a tünetek..
Nagyon kevés is volt, és inkább alvadt vér, gondoltam a mennyisége miatt ilyen (barna).. viszont ez már a 11. nap és még mindig jön, de egynap csak egyszer. Nem értem mi ez, nem tapasztaltam még hasonlót.
Nem voltam még nőgyógyásznál, nem tudom, hogy működik ez.
Igen, ha valami problémád van, nyugodtan lehet menni nőgyógyászhoz, akkor is ha éppen meg van.
Én már úgy is voltam, hogy ömlött belőlem a vér.
Az orvost nem zavarja.
Előbb csinálj egy terhességi tesztet. Az én lányom így "kezdődött".
De hogy válaszoljak is:elmehetsz, sőt menjbis el!
Hát nagyon remélem, hogy nem estem teherbe... szoktunk védekezni. Sőt, nem is "friss" terhesség lenne, 1 hónapos biztos, mert azóta nem igen voltunk együtt. Nem lenne előjele, semmit nem vettem észre!
Tesztelek is..
És ilyenkor hova kell mennem először? Nincs saját orvosom
Nem rég költöztünk, senkit nem ismerünk még itt.
Ha ügyeletre mennék, akkor nem küldenének el valakihez?!
Nem. Mivel nem olyan sürgős eset, az ügyeleten kikérdeznek és azt mondják, hogy menj majd el nőgyógyászhoz.
Én volt, hogy úgy mentem ügyeletre, hogy annyira fájt a hasam, hogy nem bírtam menni, állni. Nem csináltak velem semmit. Hétvége volt, nem tudtam máshova menni. Aztán következő héten elmentem a dokimhoz, kiderült, hogy cisztám van és műteni kell.
Nézd meg a neten, hogy ahol laktok milyen rendelőintézet van. Mi a telefonszámuk. És hétfőn kérjél időpontot nőgyógyászatra.
Sajnálom. Ez elég borzalmas, még ha az enyém nem is súlyos, de egy hasfájás.
Rendben, köszönöm.
Igazából nincs panaszom ezen kívül, nem érzek semmit, de most bogarat ültettek a fülembe, hogy lehet terhes vagyok és elkezdtem stresszelni.
Ma is tudnék venni gyógyszertárban.
Vajon kimutatná így, nem lenne fals információ, illetve napközben nem lenne kisebb esélye?
Így még nem használtam tesztet, csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!