Nőgyógyászhoz lehet menni ha nagyon kevés a menstruációm?
Figyelt kérdés
Egy kivizsgálásra mennék illetve szeretnék fogamzásgátló gyógyszert felirattatni. nem szeretnék jövő szerdáig vagy későbbig várni mert félek, hogy terhes vagyok és akkor már késő lenne szerintem.. mert költözök el magyarországról utána2015. aug. 17. 15:50
1/4 A kérdező kommentje:
tehát megvan, csak nagyon kevés
2015. aug. 17. 15:51
2/4 anonim válasza:
van okod terhessegtol felni?
ha igen , akkor menj azonnal orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy terhes vagy? Tesztet csináltál?
4/4 A kérdező kommentje:
csináltam igen, sokat, negatívak...
sokkal kevesebb a menstruációm mint szokott lenni ( előző hónapban is kevesebb volt mint a szokásos ) , és olyan tüneteim vannak mielőtt megjön ami régebben nem volt pl hányingerem van mieltt megjön.
ciklusai változók.. van hogy 40 napa jön meg, de most keresek 30ra.
Zért szeretnék elmenni, hogy megnyugtasson illetve a gyógyszerért mint említettem
most szombaton jött meg, de ma alig van valami, kb egy mini tampon elég lenne..
2015. aug. 17. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!