Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Férfi vagy nő nőgyógyászt...

Férfi vagy nő nőgyógyászt válasszak?

Figyelt kérdés

Eddig, amíg csupán 3-4 vizsgálatom volt, mindig anyukám orvosához mentem, aki férfi. Viszont én szeretnék orvost váltani, nem azért mert rossz orvos, csak frusztrál, h anya is hozzá jár (nem tudom, hogy miért)

Férfi vagy női orvost válasszak? Nektek melyik vált be jobban? 17/L

2015. aug. 19. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
5-ös vagyok. Amint látod én voltam mindkét nemnél. Ne nőt válassz, ahogy az előttem szóló mondta, hanem keresd a megfelelőt akiben meg tudsz bízni. Én végül férfi orvosnak találtam meg a megfelelőt.
2015. aug. 25. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Orvosban találtam meg. Telóról nehezen írok.
2015. aug. 25. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

Én a helyedben nőt választanék. Miért választanál férfit, ha mindkettő ugyanolyan jó orvos?

Gondolom a férfiak is inkább mennek férfi orvoshoz prosztata problémájukkal mint egy nőhöz. Vagy tévednék?

2015. aug. 25. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
De hol kellene? Ha pl. Győrhöz közel élsz, én Dr. Mika Péterhez járok, tesóm Dr. Lendvai Viktorhoz, unokatesóm pedig nőhöz, Dr. Csenge Titanilla. Mindhárom fiatal.
2015. aug. 25. 11:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Tatabánya: Balogh Ildikó, Budapest: Papp Zoltán, Rigó Barbara...
2015. aug. 25. 12:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy Pesten kellene
2015. aug. 25. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Válassz engem. Privátba küldöm a számom.

65/F

2015. szept. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!