Hogy válasszak nőgyógyászt? Nem igazán tudom, hogy
milyen nőgyógyászati rendelésre kellene mennem, ha
fogamzásgátlót szeretnék felírattatni.
Figyelt kérdés
18 leszek mindjárt, szóval nem gondolom, h ennek bármi akadálya lenne. Viszont annyi féle rendelés van, h nem tudom hova menjek. Maszekhoz nem szeretnék menni, mert egyszerűen nincs rá pénzem. Az ambuláns rendelések, szerintem beteg ellátásra vannak és én nem vagyok beteg. Előre is köszönöm.
Mi az, hogy annyi féle rendelés? Max meddőségi meg endokrin rendelés szokott külön lenni, nyilván nem arra kell menned.
Sima, mezei nőgyógyászati ambulanciára.
2012. ápr. 29. 14:23
2/9 anonim válasza:
Bemész a területileg illetékes SZTK-ba a nőgyógyászati rendelésre. Csak egyféle van.
2012. ápr. 29. 14:25
3/9 anonim válasza:
SztK.
Érdeklődj elötte, mert nem mindegy kihez mész, főleg elsőre!
2012. ápr. 29. 16:22
4/9 anonim válasza:
Elsőre próbálj női dokit keresni, sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés elötte, mint férfi kollegája elött.
Mivel nő, ezért nyilván sokkal jobban át tudja érezni minden problémádat, hiszen valszin neki is volt már, nem csak olvasott róla, mint a férfi orvos.
Az esetleges nagyon "ciki" kérdéseket is könnyebb feltenni neki.
2012. ápr. 29. 16:32
5/9 anonim válasza:
Nézd meg hova tartozol, a helyi sztk-s rendelésre mehetsz. Sokszor ott is időpontot kell kérni (nálunk pl 1 hónap kb az előjegyzés), kivéve, ha sürgős eset - de a tabletta íratás nem az. Ez a legegyszerűbb. Ha mindegy az orvos neme, akkor könnyű dolgod lesz.
2012. ápr. 29. 19:25
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Am. többféle alatt úgy értettem, hogy a legtöbb kórházban van ilyen osztály, vannak a maszek rendelések, az sztks ambulanciák, stb. De mostmár teljesen világos minden, köszönöm:)
2012. ápr. 29. 20:30
7/9 anonim válasza:
szerintem is érdeklődj előre és válassz első alkalomra mindenképpen egy női orvost, elég ciki az egész szitu ott terpeszteni az ágyon, ne fejeld meg még egy idegen férfi elötti szégyenkezéssel.
Aztán később majd meglátod, mi a jobb neked.
2012. máj. 4. 07:40
8/9 anonim válasza:
Ha kórházba mész nődokihoz, nincs választás, ahhoz fogsz menni aki éppen rendelni fog.
2012. máj. 6. 15:25
9/9 anonim válasza:
Kórházban nem tudom, de SzTK-ban lehet érdeklődni és ahhoz bejelentkezni, akihez akarsz...akár női orvoshoz is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!