Sarah200 kérdése:
Meddő lettem? 15/L
Figyelt kérdés
154cm/47 kg vagyok 15 eves aprilis utolso heteben kezdtem el fogyozni 61-rol olyan 800-1200kaloria kozott ettem de leginkabb 1000-ret mondanek. 1 het alatt sosem fogytam 1 kg-nál többet mégis azóta nem jött meg. Mar befejeztem es egyre tobbet eszem. Szerintetek megjon majd vagy meddo is lehetek?2015. aug. 19. 01:14
1/3 anonim válasza:
Fogyókúrától véglegesen sosem leszel meddő!
Ha a szervezet igénybe van véve, akkor erőtartalékait a létfontosságú dolgokra fordítja. Fogyókúránál/éhezésnél, megerőltető sportolásnál/fizikai munkánál vagy ehhez hasonlóknál lassabban nő a körmöd, a hajad és hónapokra kimaradhat a menstruációd. Egy nő mesélte egyszer nekem, hogy középiskolás korában keményen kézilabdázott és volt, hogy 6 hónapig nem menstruált.
2/3 anonim válasza:
15 évesen lehet, hogy egy évig is kimarad.
Az meg nem fogyókúra, amit csinálsz, hanem éheztetés, MINIMUM 1300-1500 kalória KELL a testednek egy napra. Inkább mozogj mellette, anélkül úgyse maradsz vékony.
3/3 anonim válasza:
Nem vagy meddő,de a fogyizás a mensid megzavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!