Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges h ez idő alatt...

Lehetséges h ez idő alatt meddő lettem?

Figyelt kérdés

11 éves koromtól kezdve 18 éves koromig folyamatosan hüvelygombával szenvedtem.

Felelőtlenség volt, de kiskoromban 2-3 éven keresztül nem is mentem vele orvoshoz(nem mertem), majd amikor észbe kaptam elmentem végül, de nem tudott fogadni a nődoki.

Kaptam végül is valami krémet amit használnom kellett.. nem segített.. újabb időszak telt el így, az utolsó 1 évben viszont havi szinten jártam dokihoz, végül sikerült kilábalni belőle.

2012. febr. 7. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem lehet tudni. A kezeletlen fertőzések gyulladást okozhatnak, a gyulladás pedig hegesedést, petevezeték-elzáródást. Ez nem látszik ultrahangon.

Biztos nem lehetsz benne, ezért védekezni mindig kell, de ha teherbe akarsz esni és sokáig nem sikerül, érdemes orvoshoz fordulni és megmondani, hogy erre gyanakszol.

2012. febr. 7. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Még nem akarok teherbe esni, de idővel, ha már teljesen megértem rá és biztos háttér lesz mögöttem, szeretnénk a párommal.
2012. febr. 7. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, lehet, de ezen most felesleges görcsölni. Ha majd babát szeretnél, és egy év alatt nem esel spontán teherbe, akkor kezdődhet ennek a kivizsgálása. Addig meg nyugi.
2012. febr. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!