Nőgyógyásztól lehet kérni, hogy vizsgáljon ki, meddő vagyok-e, úgy, hogy még nem élek nemi életet?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne? Csak azért kérdem, mert ha valami miatt meddő lennék, akkor később nem kellene magamat tablettákkal tömni, meg félni, hogy kiszakad az óvszer, stb.2015. jún. 20. 16:03
1/8 anonim válasza:
Ha a szüleidnek nem lehet gyereke, valószínűleg neked sem lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat is kaphatnék? :D Köszönöm.
2015. jún. 20. 16:10
3/8 anonim válasza:
Annak, hogy meddő vagy, igen csekély az esélye, ráadásul sokan esnek teherbe olyanok, akikről kikiáltották, hogy soha nem lehet gyerekük. Szerintem a világon nincs olyan ember, akinek ok nélkül eszébe jut meddőségi vizsgálatot kérni, de az árát ne itt kérdezd, hanem egy magánorvostól, de erősen fog csodálkozni. Valószínűleg te is az összegen.
4/8 A kérdező kommentje:
Elég nyomi vagyok egészségügyileg, nem csodálkoznék, ha meddő is lennék. :D
2015. jún. 20. 16:17
5/8 anonim válasza:
Nem. A meddőségi kivizsgálás nem egyszerű. Nők esetén hosszadalmas, nem egyszer elég kellemetlen vizsgálatokra is szükség van. Indok nélkül nem csinálnak ilyesmit.
Egyébként is...hacsak ki nem derül, hogy nincs meg a méhed vagy a petefészkeid, akkor lehet gyerek, akármit is mondanak. Nem egy olyan eset van, aho azt mondták, hogy természetes úton nem foganhat gyerek, aztán simán összejött.
A védekezést pedig felesleges túlaggódni. Ha megfelelő módszert választasz, jó eséllyel nem leszel terhes.
6/8 anonim válasza:
Nem, hiszen 100%ban nemis lehet megmondani egy nőnek, hogy lesz gyereked. (és fordítva sem)
7/8 anonim válasza:
Sok nőről kikiáltják, hogy meddő, pl nekem is ezt mondták, és sokan közülünk teherbeesnek, ahogy én is egy alkalomból terhes lettem, orvosi csoda az összes dokim szerint. Úgyhogy az ötleted nem túl jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat. :)
2015. jún. 20. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!