Hüvelygombára gyanakszom, nőgyógyásztól kellene antibiotikum, de megjött a menzeszem. Mit tegyek? (lent)
Pár napja már viszket, csíp, váladékozik, volt már sajnos ez a betegségem, minden stimmel ismét. Akkor laborral kimutatták, kaptam gyógyszert, hamar elmúlt, idejében kezeltük. Most azonban pont megjött a menzeszem, nem tudom, így is el kéne-e mennem, hisz nem akarom hogy elhatalmasodjon, plusz elég hajtós a decemberi munkabeosztásom, még meg lenne amikor szabadnapom van és el tudnék menni.
Van valami ötletetek? Szerintetek felírja labor nélkül is? Ez a kettő így együtt most elég kellemetlen, főleg hogy egész nap emberekkel dolgozom..
Előre is köszönöm!
Ám legyen, kipróbálom, köszönö
:)
Én azt gondolom ne próbálj ki semmit, hanem a mensi után menj nőgyógyászhoz. Ő fog tudni segíteni. Minden egyéb csak 50%-os, és lehet Canesten után ugyanúgy mehetsz nőgyógyászhoz, mert a Canesten sem mindenre jó.
Miért szeretnek az emberek házi gyógymódokkal kísérletezni, 50%-os mérleggel? Sokkal jobb elmenni orvoshoz, aki felír egy gyógyszert, ami jó.
Most gondolj bele! Megveszed a Canestent, ami vagy hat, vagy nem. Ha igen, mázli. Ha nem, mehetsz nőgyógyászhoz, akinek TB-re ugyan nem fizetsz, de utána az általa írt gyógyszerért igen. Tehát ez összesen egy Canesten ára + az orvos által felírt gyógyszer ára (és még a magán, ha esetleg magán úton mész orvoshoz). Nem lenne olcsóbb is, meg célravezetőbb is, ha rögtön az orvosnál kezdenél, és egy 99%-ra jó gyógyszert szednél be / használnál?
Nekem persze mind1, csak leírtam, mert kérdezted mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!