Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikum hatására 1...

Antibiotikum hatására 1 héttel előbb jött meg a menzesz?

Figyelt kérdés
Ez normális? Szedek fogamzásgátlót is, és eddig soha nem fordult elő ilyen.De amint bevettem az első antibiotikumot meg is jött :(
2014. dec. 10. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Elofordulhat. (az antibiotikumbetegtajekoztatojan nincs info a fogamzasgatloval kapcsolatban? vagy forditva?)

Ha nagyon aggodsz, akkor kedezz meg egy nogyogyaszt.

Az biztos, hogy antibiotikumkezelesek eseten a fogamzasgatlotablettak nem mukodnek 100%-osan es sokan ilyenkor teherbe is esnek (a sokan az nem tudom hany %) es hat abortusztanacsadason talalkozni veluk ujra. Talan jobb is hogy neked megjott es nem maskepp derult ki az antibiotikum hatasa.

2014. dec. 10. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
azt nagyon jól tudom,hogy csökkenti a fogamzásgátlót,azzal nincs is gond. de évek óta szedem, de ilyen még sosem volt. ezért állok értetlenül. mert nem csak vérezgetés, hanem tényleg megjött, még a szokásos hasfájás is. érdekes dolog az biztos. csak azt nem tudom,h most akkor 2 hétig lesz meg??
2014. dec. 10. 19:43
 3/3 anonim válasza:

szia. látom már tárgytalan. de én is most ebben a cipőben járok,érdeklődnék hogy gondolom te is szedted tovább a gyogszert es hogy mi történt utána?

Én nekem most jött meg és hétfőn hagyom abba a gyógyszert tehat gondolom a kiahgyott 8 napban nem fog ujra megjönni, és igy nem tudom hogy ha ujra elkezdem szedni a gyogszert akkor hatni fog e már az új levél?

2016. ápr. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!