Antibiotikum hatására 1 héttel előbb jött meg a menzesz?
Elofordulhat. (az antibiotikumbetegtajekoztatojan nincs info a fogamzasgatloval kapcsolatban? vagy forditva?)
Ha nagyon aggodsz, akkor kedezz meg egy nogyogyaszt.
Az biztos, hogy antibiotikumkezelesek eseten a fogamzasgatlotablettak nem mukodnek 100%-osan es sokan ilyenkor teherbe is esnek (a sokan az nem tudom hany %) es hat abortusztanacsadason talalkozni veluk ujra. Talan jobb is hogy neked megjott es nem maskepp derult ki az antibiotikum hatasa.
szia. látom már tárgytalan. de én is most ebben a cipőben járok,érdeklődnék hogy gondolom te is szedted tovább a gyogszert es hogy mi történt utána?
Én nekem most jött meg és hétfőn hagyom abba a gyógyszert tehat gondolom a kiahgyott 8 napban nem fog ujra megjönni, és igy nem tudom hogy ha ujra elkezdem szedni a gyogszert akkor hatni fog e már az új levél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!