Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antibiotikumtól késhet a menstruáció?
szerintem kérdezz rá a nődokidnál,ő legalább ért hozzá
de a mesi bármitől is késhet elég érzékeny mindnere
Nekem az első félévben nem lehetett megmondani, hogy na fixen vasárnap jön meg ha másnap kezdem az új levelet. Mostanra állt be, hogy akkor vasárnap de még váltakozik a reggel és este. Szóval emiatt ne aggódj, van akinek nem rögtön atomóra pontosságú lesz. Illetve szerintem csinálhat ilyesmit antibiotikum. Én augmentin duot szedtem most a menszesz alatt pont és egyáltalán nem olyan volt, mint szokott. Sokkal kevesebb és csak élénk piros vér. Be is paráztam, hogy valahol becsúszott egy gyerek a hónap elején, mert akkor volt szintén egy kis para egy gyógynövényes tea miatt, azóta meg kiegészítőt használtunk a biztonság kedvéért, de a teszt engem igazol, hogy nincs itt semmiféle gyerek.
Ráadásul ha kiegészítést alkalmaztatok, akkor főleg nem esélyes nálatok a terhesség. Az első 3 hónapban meg simán előfordulhat, hogy kimarad. Ha utána is akkor irány vissza a nőgyógyász. De ez a tájékoztatóban elvileg amúgy benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!