Miert viszket es jon ki belole vilagosbarna folyadek? Hogyan kezeljem kulfoldon?
Figyelt kérdés
ItAngliaban vagyok a baratomnal mar a 4. Napja. Meg egy hetet itt leszek. Tegnap este eszrevettem hogy a ket luk kozott illetve a huvely hatso resze egy kicsit mintha viszketne. Mostanaban mult el es utana (val.szeg a fogamzasgatlo miatt) kis pecsetelo verzes is volt meg tegnap is de nem sok. Vilagosbarna folyadekot is toroltem ki belole. Gumit is hasznalunk. Lehet hogy az csak a gumin levo anyag kitisztitasi folyamata? Egyelore canestent kentem ra mert csak az van nalam de hogy tudnam itt kezelni?2015. aug. 16. 09:21
1/1 anonim válasza:
én a gumitól mindig viszketek - ezért utálom.
natúr joghurtot kenj oda, az helyrerakja a pH-dat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!