Mit csináljak ha megjött az első menstruációm, de csak világosbarna? 11L
Figyelt kérdés
Ez biztos hogy az első menzesz.Mert nemrég vérzett az orrom és direkt nem dobtam el a ruhát amit oda tetem az orromhoz,ha nem kinhagytam az udvaron.Másnapra megnéztem ,de egy kis viz ráment és elkenödött.Olyan volt a bugyim is ,olyan világossbarna ,mint a rogyon.Akkor ez az első volt sztem meg más is mondta hogy igen.Szerintetek?Amúgy a világosbarnázás 4 napig tartott.#Világosbarna menstruáció
2013. aug. 23. 17:18
1/7 anonim válasza:
Azert vilagosbarna, mert nem volt akkora a mennyisege, h friss verkent tavozzon, hanem mire kiert megalvadt. :) Nyugi,majd a kovetkezo vagy az azutani mar normalis lesz! Ido mire beall.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Neked mire jött meg a 2.?
2013. aug. 23. 17:29
3/7 anonim válasza:
Huuu mar nagyon regen volt, nem emlekszem! :) csak arra h eloszor nagyon ossze-visszasag volt! Sot volt olyan kepzeld h masfel hetig megvolt, orvoshoz kellett mennem! :(Persze ez 100000bol1, de van mindenfele, osztalytarsamnak utana tobb honapig nem volt semmi. Szal nyugi, ne idegeskedj, majd jon! :)Es azt fogod kivanni h milyen jo volt mikor meg nem volt! :D
4/7 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm hogy vissza irtál!Tudom hogy rossz olvastam mindenhol és anyukám is mondta!Tudsz valami betét márkát ajánlani?
2013. aug. 23. 17:45
5/7 anonim válasza:
Szerintem a Libresse, es a Naturella termekei a legjobbak! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kiprobálom őket!
2013. aug. 23. 19:06
7/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még vélemények!:) :D
2013. aug. 23. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!