Miért pisilek véreset?
Sziasztok! Úgy kezdem, hogy egy nagyon normális választ szeretnék egy olyan embertől aki ért is hozzá vagy van tapasztalata!
15 éves vagyok a barátommal 9 hónapja vagyunk együtt ő 18 éves. Tegnap történt meg az első szeretkezés. Én szűz voltam. Mikor berakta legelősször nagyon fájt és egyből ki is vette. Aztán nagyon kicsit véreztem talán 1-2 csepp vér jött ki. Utána csináltuk még 4szer egymás után. Ma nagyon erős fájdalmat éreztem olyan mint a felfázás. Egyfolytába pisilnem kell de csak pár csepp jön ki ami véres vagy valamikor csak simán vér jön ki és nagyon fáj. Segítsetek nekem mitől lehet ez? Tényleg nagyon normális választ kérnék... azt nem írom le miért hozzátok fordulok segítségért. Előre is köszönöm annak aki segít!
a tünetmentes hólyaghurutod volt, és a szeretkezés feltolta a bacikat, ez kedvezett nekik, így már nem tünetmentes.
medveszőlő tea ajánlott, meg orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!