Mitől pisilek véreset?
Figyelt kérdés
Álandóan olyan , mintha pisilnem kéne. Szerintem felfáztam., De attól félek legjobban hogy közösülés során nem lehet elkapni valami bacit,aminek ezek a tünetei?2015. jan. 2. 22:02
1/7 anonim válasza:
felfáztál, menj orvoshoz, erre gyógyszer kell, és 3 nap alatt elmúlik
2/7 anonim válasza:
Felfáztál, gondolom fáj is. Ezzel orvoshoz kell menni, nehogy szövődménye legyen. Én urológusnál voltam, megultrahangozta a húgyutakat, a veséimet és írt fel antibiotikumot. 5 perc volt az egész. De sztem a háziorvos is jó. 22/L
3/7 anonim válasza:
Lehet az is, bár, mint nyilván tudod ez csak az eufemisztikus megnevezése annak, hogy széklet eredetű baktérium került a húgyutakba. Megfelelő fehérneműt kell viselni !! Viszont lehet távozó vesekő okozta vérzés és vizelési inger is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket.
2015. jan. 2. 22:12
5/7 anonim válasza:
Ez annyira sokminden lehet (vesekő, húgyúti fertőzések, húgyhólyag daganat, vese problémák, és így tovább, baromi hosszú a sor), hogy háziorvos, urológia, amit ajánlani tudnék. Nincs értelme tippelni.
6/7 anonim válasza:
Közösülés útján terjed legtöbbször a "felfázás." Ez egy szebb szó a húgyúti fertőzésre. Leggyakrabban bélflórából származó baktériumok kerülnek a húgyutakba. A partnerednek illett volna szólnia arról hogy ő is fertőzött, de lehet az is, hogy neki nem okoztak tüneteket. Ha szerencséd van akkor pár nap antibiotikum és meggyógyulsz, ha nem akkor életed végéig szenvedni fogsz. Ugyanis vannak olyan törzsek amik antibiotikum rezisztensek, mint pl. az Escherichia Coli, vagy az Enterococcus faecalis.
7/7 anonim válasza:
medveszöllő tea.
minden patikában vagy gyógynövényboltban beszerezhető.
készülj fel rá hogy keserű. este egy csészével mikor már nem fogsz menni pisilni lefekvéskor.
nőgyógy. bajokra: natúr joghurtba mártott tampon éjszakára.
ha ezek nem segítenek akkor orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!