Már megint véreset pisilek?!
Beszéltem a nőgyógyászattal,azt mondtàk reggel menjek az urulógiàra.
Nem tudok vesekőről,vagy homokròl. Ráadásul felfàzva is csak egyszer voltam életemben,vagy 6-7 éve. Nagyon aggódom most.
Ne várj reggelig, menj be az ügyeletre!
Kérj ultrahangot, nem-e vesekő, vese homok.
Nem fáj a derekad?
Ez fura, én is veseköves vagyok, de vérvizelésem csak akkor volt, amikor hólyaghurutom lett. Szerintem nem lehet összekeverni a kettőt. A vesekövem vagy a derekamon vagy a hasfalamon okozott fájdalmat, attól függően, hova ékelődött be, a hólyaghuruttól viszont a húgycsövem fájt úgy, hogy majdnem megőrültem.
Mindenképp orvos kell, mert akár egyik, akár másik okozhat olyan gyulladást ill. felszálló fertőzést, hogy rámehet a terhességed.
Nekem a húgycsövemben nem csíp.
Beszéltem reggel a dokival.
Azt mondta, hogy menjek a háziorvoshoz. Ő megnézte a vizeletem. Sem genny, sem fehérje, sem vér nem volt benne.
Most akkor ez, hogy is van? Ha hólyaghurut akkor kellene valaminek lenni benne, nem?
Na ő ennyit csinált, majd azt mondta, hogy menjek a nőgyógyászhoz, mert ő nem tud segíteni.
A nőgyógyász nem adott gyógyszert, mert azt mondta, hogy a múltkori az egy teljes kezelés, és annak rendbe kellett hoznia.
Elküldött vizelettenyésztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!