Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már megint véreset pisilek?!

Már megint véreset pisilek?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 9 hetes 5 napos kismama vagyok. Múlthét pénteken be kellett mennünk a sürgősségire,mert vért pisiltem. Azt mondtàk,hogy hólyaghurut. Kaptam rá Cedax 400 mg gyógyszert,tegnap fogyott el. Az előbb megint véreset pisiltem. A dokimat nem érem el, nem tudom,hogy mit csináljak? Menjek megint a sürgősségire? Volt már valaki így?
2014. júl. 23. 20:45
 1/9 Ditta323 ***** válasza:
Én mennék kórházba azonnal.
2014. júl. 23. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy veseköved van vagy vesehomok, és az ürül éppen??
2014. júl. 23. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Beszéltem a nőgyógyászattal,azt mondtàk reggel menjek az urulógiàra.

Nem tudok vesekőről,vagy homokròl. Ráadásul felfàzva is csak egyszer voltam életemben,vagy 6-7 éve. Nagyon aggódom most.

2014. júl. 23. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne várj reggelig, menj be az ügyeletre!

Kérj ultrahangot, nem-e vesekő, vese homok.

Nem fáj a derekad?

2014. júl. 23. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:
De,fáj a derekam. Tegnap elfogyott a gyógyszer,most megint ez van.
2014. júl. 23. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Én veseköves vagyok, és kismama is egyben. Én is tiszta vért szoktam pisilni, menj az ügyeletre, majd ott kitalálnak valamit!
2014. júl. 23. 21:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Most ittam több,mint 1 liter vizet. Így kitisztult, de ennyi víz után nem is csoda. És létezik,h egesz eddig nem volt tünete a vesekőnek?
2014. júl. 23. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez fura, én is veseköves vagyok, de vérvizelésem csak akkor volt, amikor hólyaghurutom lett. Szerintem nem lehet összekeverni a kettőt. A vesekövem vagy a derekamon vagy a hasfalamon okozott fájdalmat, attól függően, hova ékelődött be, a hólyaghuruttól viszont a húgycsövem fájt úgy, hogy majdnem megőrültem.

Mindenképp orvos kell, mert akár egyik, akár másik okozhat olyan gyulladást ill. felszálló fertőzést, hogy rámehet a terhességed.

2014. júl. 24. 11:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem a húgycsövemben nem csíp.

Beszéltem reggel a dokival.

Azt mondta, hogy menjek a háziorvoshoz. Ő megnézte a vizeletem. Sem genny, sem fehérje, sem vér nem volt benne.

Most akkor ez, hogy is van? Ha hólyaghurut akkor kellene valaminek lenni benne, nem?

Na ő ennyit csinált, majd azt mondta, hogy menjek a nőgyógyászhoz, mert ő nem tud segíteni.

A nőgyógyász nem adott gyógyszert, mert azt mondta, hogy a múltkori az egy teljes kezelés, és annak rendbe kellett hoznia.

Elküldött vizelettenyésztésre.

2014. júl. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!