Nem marad abba a feherfolyasom!?
Vettem vaginalis tablettat es kremet,nem segitett..voltam nogyogyaznal de olyan a nogyogyaszom h alig szolal meg ..annyit mondott h barmitol elojohet meg attol us ha tobb csokit eszek mint kene es irt ki kremet de az sem segittett..vigyazok h hova ulok vigyazok a higeniara mindenre megis elojon
Zavar mert kellemetlen szaga van es nem erzem igy jol magam a parom tarsasagaban
Ugyanebben a cipőben járok, válts orvost, olyanra, aki felír neked szájon át szedhető gyógyszert (Fluconer, Dermyc, Mycosyst, ilyesmik..).
Viszont az igaz, hogy a túlzott cukor előhozhatja, nekem tipikusan az szokta előhozni ezt a gondot, érdemes figyelni rá. Illetve szedj pre-és probiutikumot (Normaflore, Jutavit, hasonlók), mert a gyomorflóra felborulása elősegíti az ilyen bajok intim részre terjedését, és fordítva is így van.
A fehérfolyás normális, egészséges és ha nem lenne a ciklus során váltakozó mennyiségű és állagú hüvelyváladék az a termékenység végét jelenti.
Ne ezt a szót használjátok már a fertőzésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!