Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan cseréljem a suliban?

Hogyan cseréljem a suliban?

Figyelt kérdés

Mingyárt itt a suli,és nekem ez lesz a negyedik alkalmam hogy megjön.

Attól félek,hogy átázom,mert nekem nagyon meg szokott jönni,és ha kimegyek a wc-re mindíg van 2-3 nyolcadikos lány.

Így meg nem olyan jó érzés kicserélni hogy közbe ők ott hallgatnak.

Ja és ezt hozzá tenném hogy suliban meg nem jött meg,iden nyárin voltam ilyen szerencsés...

Olyanra gondoltam hogy miközben cserélem,lehúzom a wct és akkor nem hallatszik hogy ott tépem,szakítom a zacskót.

De nem vagyok olyan biztos,nagyon félek...

Tudnátok valamilyen módszert írni?

2015. aug. 14. 05:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, semmi nem fog hallatszodni, mert a wcben hangzavar van, nem siri csend/ es amugy sem ezt fogjak hallgatozni :)

Esetleg hasznalj tampont, annak halkabb a bontasa/ felhelyezese.

2015. aug. 14. 06:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a többi lány nem cseréli suliban? Hidd el senki sem fog vele foglalkozni a wc-ben ha épp cseréled.
2015. aug. 14. 06:47
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
A világ legtermészetesebb dolgáról beszélünk, szóval nincs mit szégyelned. Nem hallatszik a mosdóba, de neked meg nem kell velük foglalkozni, nekik is kell havonta ilyen helyzetben lenniük gondolj erre, és ne gondolkozz csak cseréld. Ilyen egyszerű. Ha beléd kötnének és nyilvánosan a szemedbe nevetnének, amit kétlek, akkor kérdezd meg tőlük, hogy: Magatokat is kinevetitek? És aztán szép nyugodtan moss kezet, és sétálj ki a mosdóból bátran, mintha mi sem történt volna.
2015. aug. 14. 06:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért szégyelled, hogy betétet cserélsz? Szerinted a nyolcadikos lányok nem cserélik? Nem kell semmilyen módszer (wc lehúzás, stb), egyszerűen cseréld ki, mellesleg nem érdekli őket, hogy mit csinálsz és mi hallatszik ki.
2015. aug. 14. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Csak egy wc van a suliban? Szerintem se baj, ha véletlen meghallják a zacskócsörgést, de teljesen megértelek, ha zavar. Ha van másik wc, menj oda, én pl. az elsős termekhez mentem, ők nem tudják még, miről van szó. De mindenképp cserélj, ha kell, mert átázni még cikibb, meg az is, ha elkezd büdösödni.
2015. aug. 14. 07:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ők is lányok, ők is menstruálnak, de csinálj ebből olyan nagy gondot. Ne izgulj emiatt! Cseréld ki úgy, mintha otthon lennél.
2015. aug. 14. 08:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ezt sok pozitív választ!
2015. aug. 14. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én is így voltam, otthon feltépkedtem a csomagolást, aztán újra ragasztottam, annak a kis ragasztó csíknak nincs hangja és megtartja

szóval csak az hallatszik, mikor húzod le a csomagolásról, de az nem hangos :)

2015. aug. 14. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel!

Oké, hallatszik, ahogy kibontod a betétet (ezért használok tampont, haha :D), de egyik lány sem fog beszólni emiatt, hiszen ez teljesen természetes dolog. :)

Én ebbe nem fektetnék ennyi energiát, hogy otthon ragasztgatom újra, mert teljesen felesleges.

18L

2015. aug. 14. 16:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Tényleg,teljesen igazatok van! :)

2015. aug. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!