Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy ha megjott a havi, es a...

Hogy ha megjott a havi, es a suliban tesi ora van, akkor hogy csinaljam hogy ne azzon at vagy valami!?

Figyelt kérdés

2015. aug. 11. 03:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tesi óra előtt menj el pisilni, és cseréld ki a tampont/betétet. Ha betétet használsz, esetleg húzz rá még egy bugyit, hogy rendesen tartsa a betétet. Próbálj rá odafigyelni és óvatosan mozogni :) Fekete nadrágot vegyél fel, ha tudsz, amiből nem látszik a dupla bugyi vonala, és ha esetleg egy kicsit átázol, akkor nem látszik meg.

Én világ életemben nagyon erősen véreztem, de soha nem áztam át tesi órán, ha ez megnyugtat téged.

2015. aug. 11. 06:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, megnyugtat.

nagyon kedves vagy, koszonom szepen 😘😘

2015. aug. 12. 00:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2015. aug. 12. 13:35
 4/4 1112 ***** válasza:
Rakjál be éjszakait, ha akarsz, meg amúgy majd kitapasztalod rövidebbeknél is, hogy hova kell rakni, hogy ne menjen ki elől vagy hátul.
2015. aug. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!