Hogy ha megjott a havi, es a suliban tesi ora van, akkor hogy csinaljam hogy ne azzon at vagy valami!?
Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 03:38
1/4 anonim válasza:
Tesi óra előtt menj el pisilni, és cseréld ki a tampont/betétet. Ha betétet használsz, esetleg húzz rá még egy bugyit, hogy rendesen tartsa a betétet. Próbálj rá odafigyelni és óvatosan mozogni :) Fekete nadrágot vegyél fel, ha tudsz, amiből nem látszik a dupla bugyi vonala, és ha esetleg egy kicsit átázol, akkor nem látszik meg.
Én világ életemben nagyon erősen véreztem, de soha nem áztam át tesi órán, ha ez megnyugtat téged.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, megnyugtat.
nagyon kedves vagy, koszonom szepen 😘😘
2015. aug. 12. 00:57
4/4 1112 válasza:
Rakjál be éjszakait, ha akarsz, meg amúgy majd kitapasztalod rövidebbeknél is, hogy hova kell rakni, hogy ne menjen ki elől vagy hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!