Ma megjott es holnap megyunk a Balatonra mit tegyek?
Ne félj tőle, nem harap. Ma próbáld ki, hogy ne holnap kelljen, amikor már fürödnél, mini tamponnal kezd.
Én úgy szoktam, hogy vízbe menés előtt beteszem és mikor kijövök napozni akkor kiveszem.
próbáld ki ma. a tájékoztatóban jól le van írva. csak lazán. csapj benne egy kört, ha nem érzed akkor jó helyen van. madzagra vigyázz, ne lógjon ki. nagyjából ennyi,én gyakran cserélném.ob minit könnyű felhelyezni. a nagyobbakkal és olcsókkal ne kísérletezz, nekem még úgyis nehéz felhelyezni a gagyikat, hogy már 6 éve menstruálok és nem vagyok szűz.
szóval csak az obt ajánlom.
Szerintem is ma már lőj fel egy rakétát, hogy ne holnap kelljen kipróbálnod elsőre. Még jó, hogy ma jött meg és nem holnap. Ha fürödni szeretnél (nyilván) cseréld ki miután kijössz. Úgy néz ki, mi is megyünk majd és pont meg fog jönni, de hát nincs mit tenni, ez van.. Oké, nekem már régebb óta van ez.
Amikor először megjött, akkor mi is a Balcsin voltunk. Tesómnak is épp akkor jött meg. :D Görcsölt is a hasam, de arra vettem be gyógyszert, meg ugye először használtam tampont is. Elég bénán raktam fel először, talán nem elég mélyen. De másodjára sikerült, és nem tette kényelmetlenné a nyaralást. Úgy könnyebb volt nekem akkor mélyebbre feltolni, hogy a szálláson a fürdőben, lefeküdtem egy törölközőre, láb felhúz és amilyen mélyre csak bírom feltenni. Ne félj tőle, próbáld ellazítani az izmokat, hogy ne fájjon. Még ma gyakorold ezt el. Nem lesz semmi baj!
Ahogy most feltetted és oda lenyúlsz (bocs,nem tudom másképp leírni) kitapintható a tampon alja? (Nem a madzagra gondolok, hanem magának, a tamponnak az aljára, ahol a madzag kezdődik)
Illetve, ha sétálsz érzel fájdalmat?
Az mondjuk lehet azért is, mert szokatlan. Ha nem érzed a végét, hogy kilógna vagy ott lenne, akkor viszont jó helyen kellene lennie. Azért írtam,hogy inkább fekve, lábat felhúzva tedd fel, mert nekem úgy könnyebb volt eleinte.
Lehet az is, hogy ma még annyira nem erős a vérzésed, első napon, néha nekem is kicsit nehezebben szokott menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!