Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnapelott elkezdtem egy...

Tegnapelott elkezdtem egy huvelytablettas kezelest, de ma megjott. Felbe kell szakitanom? Igy hatasos lesz?

Figyelt kérdés

Huvelyfertozesre irta fel az orvos.

27N

2015. aug. 6. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom menzesz alatt nem lehet!
2015. aug. 6. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor abba kell hagyni és amikor elmúlik teljesen a vérzésed, akkor attól függetlenül, hogy lesz-e tüneted vagy sem, a kúrát végig kell csinálni.

De ha menzesz előtt voltál, akkor miért nem kértél szájon át szedhető gyógyszert? Legközelebb ha lesz ilyen, akkor kérj ilyet és ne olyat, amit hüvelyben kell használni.

És ne felejtsd el a kezelés után a hüvelyflórádat helyreállítani hüvelyflóra helyreállító készítménnyel, különben könnyen lehet visszatérő fertőzésed!

2015. aug. 6. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Azert mentem orvoshoz, mert tobb, mint 2 honapot kimaradt a menzeszem (Ugy tunik, csak orvoshoz kellett mennem es a szervezetem helyreallt :-)); a huvelyfertozes csak ugy mellekesen derult ki. Ketfele gyogyszert irt fel, huvelytablettat es antibiotikumot is.
2015. aug. 6. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A hüvelytablettát gondolom gombás fertőzésre kaptad, az antibiotikumot meg bakteriális fertőzésre, de van szájon át szedhető gombaölő is, és akkor annál nem jelent gondot, ha megjön a vérzésed, mert azt tudod ugye attól függetlenül is szedni.

Az antibiotikumot most szedd, viszont a kúpot meg majd ha elmúlik a vérzésed, akkor használd el.

2015. aug. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!