Nagy baj, ha tegnapelott mutott kutyam ma mar szaladgal, ugral?
Figyelt kérdés
Felugrik az agyra, fut, nagyon nehez visszafognom.
Szuka es most lett ivartalanitva.
2014. aug. 23. 22:07
1/4 anonim válasza:
nem baj, örülj hogy nem viselte meg nagyon a műtét, viszont kénytelen leszel egy darabig visszafogni.
2/4 anonim válasza:
Varrattal óvatosabban kéne bánni, de hát nem lehet kikötözni egy kutyát.. biztos nem fáj neki ha szaladgál érzi ő azt :)
3/4 A kérdező kommentje:
Behoztam neki egy szobakennelt, de nem akar tetlenkedni.
Eszrevetlenul felpattan az agyra, aztan mar le is ugrott, en meg a fejemet fogom.
Ha raszolok, kb 5 percig nyugodt, de utana ujra jatszana es ket labon gebeszkedik.
A hasan van a varrat, kotes nelkul, erre belefekszik a bolyhos szonyegbe es kuszik, fetreng rajta.
Huztam ra parszor polot, de azert jobb annak a sebnek a szabad levegon gyogyulgatni...
Az a baj, staffi, ok nem erzik annyira a fajdalmat.
2014. aug. 23. 23:41
4/4 anonim válasza:
Staffi :) így már másabb :D megértelek, ismerős a helyzet nekem is az volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!