12 éves vagyok. Nemrég jött meg és erősen folyik. Hol cseréljem ki a betétem a suliban vagy hova dugjam el hogy ne lássák?
vagy még az is jó, ha nincsen zsebed, hogy bedugod a bugyidba onnan nem esik ki, meg megfogja a pántja, és nem látszik, hogy nálad van, amíg kimész wc-re
Egyébként általánosban nekem is volt ilyen problémám, hogy hogy vegyem ki a táskámból, hogy ne lássa meg senki? szerintem inkább te is erre vagy kíváncsi, igaz?
22l
Én is mindig gondban voltam ezzel. Aztán találtam egy olyan pénztárcát otthon, amibe pont belefért az aminek bele kell férnie, és mindig azt vittem magammal, így senki nem kérdezett semmit :)
Manapság meg az övtáska is divat már. Tegyél bele jópárat és vidd azt magaddal a wc-re. Ha valaki megkérdezi miért van nálad, mondhatod, hogy nem akarod az osztályban hagyni a telód vagy a pénztárcád :)
Akkor én sem vagyok egyedül a problémámmal! Nekem most jött meg és pont ez volt a gondom! Bár én ugy csináltam, hogy amikor udvari szünet volt, és mindenki kiment az osztályból, akkor vettem elő!! XD
De ez a pénztárcás kistáskás dolog télleg jó ötlet!!
Én általában viszem magammal a táskámat (a tömegben nem tűnik fel senkinek) vagy pedig belerejtem a zsebembe/bugyimba. Senkinek nem tűnik fel. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!