Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok. Nemrég jött...

12 éves vagyok. Nemrég jött meg és erősen folyik. Hol cseréljem ki a betétem a suliban vagy hova dugjam el hogy ne lássák?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
cserét a wc-ben intézd el. kiveszel a táskádból a betétet/tampont, berakod a nadrág/pulcsi zsebedbe, kimész a wc-re, a fülkében kicseréled. általában a sulik minden wc-fülkéjében van egy szemeteskuka. pont azért, hogy, a használt betétet/tampont beledobhasd. előtte tekerd fel a betétet és csomagold be wc-papírba-> majd dobd ki. tampont is becsavarod papírba->kuka.
2009. szept. 28. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Általában a női wc-ben szokott lenni szemetes,pont erre a célra.A wc-be úgy is egyedül mész be,vagy nem?
2009. szept. 28. 19:13
 3/13 A kérdező kommentje:
ez csak természetes
2009. szept. 28. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

vagy még az is jó, ha nincsen zsebed, hogy bedugod a bugyidba onnan nem esik ki, meg megfogja a pántja, és nem látszik, hogy nálad van, amíg kimész wc-re

Egyébként általánosban nekem is volt ilyen problémám, hogy hogy vegyem ki a táskámból, hogy ne lássa meg senki? szerintem inkább te is erre vagy kíváncsi, igaz?

22l

2009. szept. 28. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
én ilyenkor táskával együtt megyek wc-re. akkor nem kell kivennem a táskábol és nem látja meg senki:)
2009. szept. 28. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
De akkor meg bizos lesz valaki, aki megkérdi, hogy "te minek viszed a táskát??" vagy, hogy "te hova mész táskával??"Mindig van valaki, akinek nem kellene ott lennie :D:D
2009. szept. 28. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is mindig gondban voltam ezzel. Aztán találtam egy olyan pénztárcát otthon, amibe pont belefért az aminek bele kell férnie, és mindig azt vittem magammal, így senki nem kérdezett semmit :)

Manapság meg az övtáska is divat már. Tegyél bele jópárat és vidd azt magaddal a wc-re. Ha valaki megkérdezi miért van nálad, mondhatod, hogy nem akarod az osztályban hagyni a telód vagy a pénztárcád :)

2009. szept. 29. 14:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm minndenkinek a hasznos válaszokat. Megfogadom őket. Puszi:)
2009. szept. 29. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor én sem vagyok egyedül a problémámmal! Nekem most jött meg és pont ez volt a gondom! Bár én ugy csináltam, hogy amikor udvari szünet volt, és mindenki kiment az osztályból, akkor vettem elő!! XD

De ez a pénztárcás kistáskás dolog télleg jó ötlet!!

2009. okt. 27. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Én általában viszem magammal a táskámat (a tömegben nem tűnik fel senkinek) vagy pedig belerejtem a zsebembe/bugyimba. Senkinek nem tűnik fel. :)

Sok sikert!

2009. nov. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!