12 éves vagyok. Nemrég jött meg és erősen folyik. Hol cseréljem ki a betétem a suliban vagy hova dugjam el hogy ne lássák?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 19:08
11/13 anonim válasza:
én még itthon bele szoktam rakni a zsebembe, mert oda mást úgysem rakok, vagy ha nincs zsebem, akkor a bugyimba szoktam rakni én is ;-) 13/L
12/13 anonim válasza:
nekem tavaly jött meg.nekem nincs vele semmi gondom mert nm néznek rád nagy szemekkel a fiúk h mi van nálad.egyszer úgyis megkell tudniuk mindent.szóval és nem problémázok ezen.kiveszem a táskámból és egyszerűen zsebre rakom.
12,5/L
6.os vagyok
13/13 anonim válasza:
én is otthon szoktam reggel, amikor tömeg van és én lésőbb érek be akkor sima ügy:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!