Eleg kellemetlen es kinos kerdes de megtudna erositeni valaki hogy ez huvelygomba vagy nem?
Figyelt kérdés
Igen azon a teruleten en kivul erzek kellemetlen szure erzest viszketni akkor viszket csak ha vakarom akkor 'jol esik'.Ha fekszem nem tudok aludni mert nagyon inteziv a kellemetlen erzes.Lattam hogy sima Canestennel is lehet kezelni a huvelygombat de most eppen megvan akkor ezt most hogyan is kell vagy nem is huvelygomba?2015. aug. 13. 05:32
2/8 A kérdező kommentje:
Ez egy ertelmes valasz volt...Mert 1000ev lenne mire leirnam es mar eleg sokan nem hasznaljak tehat akkor igazabol mindem ekezet nelkuli kerdeshez ezt oda irod?Fontos lenne a segitseg igy inkabb hasznos valaszotak varnek mert aludni nem tudok a kellemetlen tunetektol
2015. aug. 13. 06:45
4/8 anonim válasza:
Volt mar hasonlo nekem is, es ugyanugy menstrualtam akkor, hat kepzelheted, halalomon voltam en is:) Ha tampont hasznalsz, talan a hiba abban van. Nem tudom, meddig menstrualsz, tudom, hogy nehez, de probald kibirni, es utana menj orvoshoz, mert ha kozben mesz.. kellemetlen lenne. Nekem elmult es nem volt mar semmi, remelem te is igy leszel:) ekezet nelkul irtam, kerem a megkovezest
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy gomba, de amíg megvan, addig nem lehet biztosra mindani, mert nincs más tünet, csak a viszketés. Tampont most semmiképpen ne használj!
Miután elmúlt a menzesz, nézd meg, hogy folytatódik-e a viszketés, és ha társul hozzá túrós folyás, pirosság stb, akkor majdnem biztos, hogy gomba lesz. Akkor vegyél Canesten kombit (kúp+krém). Ha nem hatna, akkor meg irány a nőgyógyász, mert akkor más fertőzésed lehet.
Amíg megvan, addig nem tudod a canestent használni, szóval kitartást, míg elmúlik.
6/8 anonim válasza:
Dugjál egy jót.. MAjd elmúlik-...
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget! ^.^
2015. aug. 14. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!