Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellemetlen szagú folyás, mi...

Kellemetlen szagú folyás, mi lehet a problémám?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 2 honapja volt egy barátom, szeretkeztem vele, nem vedekeztünk, ra par napra arra lettem figyelmes, hogy kelletlen szagú folyasom van, nem viszket es semmilyen mas tunet nincs csak ez a kellemetlen szag, nagyon szegyenlem magam miatta, orvoshoz nem is merek elmenni nem tudom, hogy mondanám el, hasznalok minden zuhanyzaskor intim mosakodó gélt is, de még mindig nem múlt el, esetleg valaki tudna segiteni?
2015. júl. 28. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj csak el nyugodtan nőgyógyászhoz, mondd meg, hogy kellemetlen szagú a folyásod, nem te mész egyedül ilyen problémával,ezt nem kell szégyelni. Lehet, hogy gomba, majd ő megvizsgál és ad rá valamit, ne halogasd. Intim mosakodó gél pedig hagyd el, azt sem ajánlják a nőgyógyászok.
2015. júl. 28. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha túrós a folyásod, akkor gomba.

Canesten combit megpróbálhatod, kárt nem csinálsz vele, legfeljebb nem segít.

Akkor pedig marad az orvos majd.

2015. júl. 28. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyesmi nincs, csak egy kicsi átlatszó folyas, de azelott nem volt soha
2015. júl. 28. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor semmi bajod, un fehérfolyása minden nőnek van, csak a mázlistáknak nagyon picit.
2015. júl. 28. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kellemetlen szagú a folyásod, akkor van valami fertőzésed. Vegyél a patikában Betadine hüvelykúpot, és használd legalább 7 napig. Nem szabad abbahagyni a kúrát. Ez jó gombára, és bakteriális fertőzésre is. Ha ettől nem múlik el, akkor orvoshoz kell menned. A mosakodó gél ide már nem lesz elég.
2015. júl. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!