Inkontinencia problémák?
A gond az, hogy vizelettartási problémáim vannak. Ha tüsszentek, ha nevetek, becsurog egy kicsit. De a legborzasztóbb, hogy szex közben is becsurran. Valakivel történt már ilyen, és ha igen, hogyan kezeltette? Félek elmenni az orvoshoz, mert tartok nagyon a hólyagtükrözéstől.
40 éves nő vagyok.
Nem vagy egyedül, nagyon sok nőnek van a te korodban hasonló problémája, nekem is. 100-bol 10 enyhébb, 5 sulyosabb. Igen, vannak gátizom erősitő gyakorlatok, például kegel vagy kriston torna, de azok ritkán használnak , csak az olyan esetekben amikor kimondottan a gátizomok gyengesége okozza az inkontinenciát, ez talán néhány százalék.Lehet szervi, kicsi hugyholyag, de inkább lelki gond, sérülés szüléskor, ideg alapu.
Csak szakorvos tud segiteni de nem minden estben, például nekem szinte lehetetlen.
sik estben lehet műteni is.
Ha semmi nem segit vannak segédeszközök, stb. ha bővebben érdekel akkor tudok néhány tanácsot adni.
Kedves 7! Akkor nézzük sorjában:
"A te inteligencia szinted ott feneklett meg amikor én kedvesnek neveztelek és te előzőnek, te öntelt vagy én tartozkodó." Aki azon megsértődik, hogy egy fórumon előzőnek nevezik (főleg a gyk-n) az még nem látott internetet, sok sikert kívánok a világhálóval való ismerkedéshez.
"te öntelt vagy én tartozkodó" Fogalmad sincs, hogy én milyen vagyok, mert nem ismersz, lehet legfeljebb valamilyen benyomásod rólam pár sor alapján, okos ember pedig ez alapján nem ítélkezik. Hogy te miért gondolod magad tartózkodónak arról sejtésem sincs.
"Te azért vagy öntelt mert keveset tudsz, én azért vagyok tartozkodó mert az utóbi 20 évben a világ 8 országában laktam-tartozkodtam és nem tudok de sokat láttam." Ennek a mondatnak gyakorlatilag nincs semmi értelme. Nem tudod, hogy mennyit tudok és mennyit nem. Azért vagy tartózkodó, mert a világ 8 országában jártál? Ennek mi értelme van? Ettől senki nem lesz tartózkodó, továbbá kit érdekel, hogy te hány országban jártál, egyáltalán nem tartozik a témához, ha intimtorna tanfolyamra jártál volna, akkor lenne használható információd, nem akkor ha bejártad a fél világot.
"Te egy komersz dolgot olcsón akarsz eladni" Én nem akarok semmit eladni, csupán egy számomra bevált módszert ajánlok.
Az utolsó mondatodnál úgy tűnik végképp sikerült szétesned, úgyhogy arra érdemben nem szeretnék reagálni. Mindenesetre nagyon boldog vagyok ha a hozzád hasonló emberek nem foglalkoznak velem, sőt meg is köszönöm.
A témára visszatérve. Kedves kérdező! Igazából sok más megoldás nincs is a gondodra, vagy a torna, vagy különböző orvosi beavatkozások. Mivel kiderült, hogy a torna van annyira hatásos, mint a különböző egyéb kezelések, ezért szoktam ezt ajánlani. Egyébként főleg ha már szültél, akkor a problémád egyáltalán nem egyedi, 40 év felett pláne nem. Hólyagtükrözéstől viszont nem kell félned, nem indokolt általában ennek a vizsgálatnak az elvégzése. Szex közben egyáltalán nem tartom vonzónak ezt a jelenséget (előző hsz), úgyhogy én minél gyorsabban tennék valamit a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!