Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlhatnak a hormonális...

Elmúlhatnak a hormonális problémák csupán életmódváltással?

Figyelt kérdés

PCOS-szerű petefészekképem van, minimális felesleg van rajtam (159 centimhez 58 kg vagyok).

A nőgyógyász azt mondta hogy valószínűleg az inzulinszintemmel van baj, és ez kihat minden más hormonomra, ezért nem jön meg normális mennyiségben hónapok óta. AZt mondta, fogyjak, csökkentsem a szénhidrátbevitelt, és ha az inzulinszintem normalizálódik, minden jó lesz.

Van erre esély?

Magándoki volt amúgy

2015. jún. 13. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt cukorterhelés vagy csak a "hasára ütött"?
2015. jún. 13. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Rámnézett meg a petefészkemre.

Mivel van rajtam felesleg, ezért inzulin....

A táplálkozásomból kifolyólag igaza lehet, tehát nagyon egészségtelenül étkezem.

De ha ezen változtatok, sportolok, és 160 grammos diéta alapján étkeznék, figyelve a GI indexre, van esély kigyógyulni belőle?

Lehet normális ciklusom?

Ő azt mondta igen.

2015. jún. 13. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam hogy azt mondta azért nem küld terhelésesre, mert volt olyan betege akinél nem mutatta ki a terheléses sem, hogy gond van, olyan csekély volt.

Mégis életmódot váltott, és rendbejött

2015. jún. 13. 22:38
 4/4 anonim válasza:
Az életmódváltás nemcsak akkor ajánlott, ha már baj van ;) szóval ártani biztos nem fogsz vele.
2015. jún. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!