Pánikbetegség legyőzése életmódváltással?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt hallottam, hogy glutén- és cukormentes diétával, valamint sok mozgással le lehet győzni a pánikbetegséget illetve a derealizációt/deperszonalizációt. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Tudom ,hogy az életmódváltás mindenképp hasznos de tudni szeretném ,hogy a mentális egészséget mennyire tudja javítani.2015. ápr. 1. 20:17
1/6 anonim válasza:
Biztos van benne valami, nekem a pajzsmirigy betegség hozott pànimrohamokat és ahogy rààlltam egy fix étkezésre és rendszerességre sokat javult a helyzet.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ. Őszintén szólva eddig nem nagyon volt motivációm változtatni az életmódomon de most ,hogy egyre rosszabbodik a helyzet muszáj lesz...
2015. ápr. 2. 03:27
3/6 anonim válasza:
Rosszul hallottad. Legyőzni nem fogod vele, javíthat, más kérdés, hogy ehhez - meg úgy egyébként is - annyit kéne mozogni, meg stresszmentesen élni amennyire ideje ill lehetősége egy átlagos dolgozó embernek nincs. Glutén, cukor: kamu.
Aki pánikbeteg lett, az előtte is olyan életmódot folytatott, korábban még sem volt pánikbeteg. Genetikailag kódolt.
4/6 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az életmód ugyanaz volt betegség előtt? Nekem évtizedekre visszamenőleg nem volt senki aki az lett volna, sőt, pajzsmirigyes se volt soha senki, mégis az lettem és ez kihozta a pánikbetegséget....pm gyógyszer stabilizálással és életmódváltással ez teljesen más.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk abból gondolom, hogy nálam ugyanolyan volt előtte, mint alatta.
6/6 anonim válasza:
És amiért nálad ez volt, akkor mindenkinél ez van? Nem vagyunk klónok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!