Mit csináljunk az osztálytársammal? Mi baja lehet?
Az osztálytársam 2 hete majdnem minden nap azzal fenyegetőzött,hogy megöli magát,sajnos már tényleg meg is tette volna,de a testvére és én nagyon figyelünk rá és azt hitte szerintem,hogy nem figyelünk rá.Aztán következő héten nagyon boldog volt meg minden,aztán ma meg a suliban egész végig a helyén ült(ez nem megszokott tőle) és nézett ki a fejéből,megkérdeztem tőle,hogy mi a baj és azt mondta,hogy semmi,pedig látszódott rajta,hogy van valami.
Volt már pszichiátrián és emocionális zavara,bipoláris depressziója,szorongásos pánikbetegsége van és néha hallucinál.16 éves lány.
Mindenképen szakember segítségét kell kérnie, mert így a probléma elhatalmasodik. Javasolt a tanárral is beszélni, aki a szülőknek felhívja a figyelmét, hogy a gyermekük lelki problémákkal küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!