Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért történik ez?

Miért történik ez?

Figyelt kérdés
Amikor lassan szeretkezünk és hirtelen a párom kiveszi a péniszét a hüvelyemből, előfordul, hogy levegő szabadul ki belőlem. Mintha szellentenék. Néha hangokkal, néha anélkül. Nem fáj vagy ilyesmi. Vicces sokszor, de nekem kényelmetlen... mitől van ez?
2015. aug. 9. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:

"Az aktus közben előfordulhat, hogy a hüvely bejárata megnyílik, és levegőt szippant be. Ez azonban általában akkor esik meg, ha a férfi pénisze veszít a merevségéből, ezáltal nem tölti ki az egész hüvelyt, vagy amennyiben a vagina fala nem eléggé telített vérrel, és ezért nem simul rá a férfi nemi szervére. Később ez a felgyülemlett levegő félreérthető hang kíséretében távozhat a hüvelyből.

Akkor is könnyen juthat levegő a hüvelyedbe, ha a szeretkezés előtt a párod az ujjaival izgat, de túl korán hatol beléd, amikor a nemi izgalom hatására beinduló folyamatok erre még nem készítették fel a testedet. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a jelenségnek a hüvelyi izmok edzettségéhez is lehet köze, és akinek feszesebb a vaginája, azzal ritkábban fordul elő ez a kínos probléma."

Ezt találtam.

Velem is megesik, kutyapózban. Én már nem érzem magam kellemetlenül. :D

2015. aug. 9. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindannyiunkkal előfordul. Ne zavarjon, nem tehetsz róla!
2015. aug. 10. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!