Mi történik velem? Megjön? Kicsit félek! SOS! 12 éves vagyok.!
Figyelt kérdés
Ma fájt a fejem persze nem folyamatosan csak tompán fáj néha kicsit erösebben aztán 5perc után elmúlik.Most a derekam fáj pár hónappal ezelött is fájt.Kicsit hányingerem van.Az alhasam nem görcsöl.Az elöbb majdnem elsírtam magam most pedig felpörötem.Kb.1,5 éve van fehér folyásom.A mellem is nő.Szörzetem is van.Köszönöm előre is a kedves és normális válaszokat.Ui:Anyukámmal is szoktam erröl beszélni de most nem tudunk csak ketten.2015. aug. 1. 18:58
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak front, lehet, hogy tényleg meg fog jönni majd, de ne félj tőle:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ remélem nem jön meg.Egyébként nem vagyok front érzékeny sose szokott fájni a fejem.
2015. aug. 1. 19:30
3/8 anonim válasza:
Akkor valószínűbb, hogy meg fog, de semmi sem biztos ilyen téren:D Amúgy tök furcsa, hogy egy csomóan úgy vannak, hogy jajj mikor jön meg, jöjjön már meg úristen meg fog jönni valamikor?! Te meg nem szeretnéd:D
4/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretném mert mondták többen is ,hogy nem túl jó meg nem lehet menni strandra meg hasonlók.
2015. aug. 1. 20:21
5/8 anonim válasza:
Végre valaki, aki normális:D Amúgy félni azért nem kell tőle, ez a rendje a dolgoknak:) De minél később, annál jobb, ez igaz:D
6/8 anonim válasza:
Nem történik semmi különös ha megjön a menstruációd. Azért nem olyan szörnyű dolog. A kellemetlen tüneteket gyógyteákkal is tudod csökkenteni. Nem biztos, hogy bármilyen kellemetlenséget is okoz majd neked.
7/8 anonim válasza:
Lány vagy, sajnos előbb vagy utóbb meg fog jönni. Nekem ennyi idősen jött meg, szóval nem kizárt. Ezek a tünetek pedig szerintem a hormonok, meg az hogy kamaszodsz. Ez ilyen:)
8/8 anonim válasza:
Szia! Én is ígyvoltam vele, szinte nekem is így kezdődött! Nagyon biztos, hogy ez az :) De ne félj!
Tipp: Nekem a pasim segített vele beszéltem rengeteget a fájdalmaimra nem figyelve! Egy ilyen tea jó erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!