Grapefruitmag csepp rossz hatással is lehet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én évek óta rendszeresen szedem, semmi bajom tőle, mondjuk nálam nincs aktuális babaprojekt, szóval arról a részéről nem tudok beszámolni. Viszont az allergiámon nagyon sokat segített, hüvelyfertőzés megelőzésére én tisztasági betétre cseppentve szoktam használni (arra még bizonyos illóolajok, pl. levendula és főleg teafa is jók, de csak 1-2 csepp a betétre, mert különben irritálhat). Hüvelyöblítésre nem használtam, de pl. ínygyulladást kúráltam már ki vele nem egyszer (nekem arra van hajlamom), viszont nyálkahártyára szigorúan higítva.
Szerintem inkább a citrusfélék tartósítására használt vegyszerektől lehet bármi baja az embernek, nem a gyümölcstől. Grapefruitnál annyira kell figyelni, hogy egyes gyógyszerek hatását módosíthatja, ezért nem célszerű gyógyszerrel együtt beszedni.
Szóval szerintem próbáld ki bátran, nekem csak pozitív tapasztalatom van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!